Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiul unui DJ celebru din UK, mort după ce s-a plâns de dureri la picioare. O boală rară i-a curmat viața la 18 ani: "Îl vom iubi pentru tot restul vieții"

Un tânăr de 18 ani, fiul unui DJ celebru din UK a murit după ce s-a plâns de o durere misterioasă la picioare. Băiatul a început să aibă dureri după ce participase la o cursă de ștafetă. A aflat mai apoi că suferă de cancer.

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 12:41

Fiul unui DJ celebru din UK, mort după ce s-a plâns de dureri la picioare. O boală rară i-a curmat viața la 18 ani
Fiul unui DJ celebru din UK, mort după ce s-a plâns de dureri la picioare. O boală rară i-a curmat viața la 18 ani - Profimedia / funeral-notices.co.uk

Oliver Park, fiul lui DJ Graeme Park, avea doar 18 ani când a murit. El a fost diagnosticat în decembrie 2021 cu o tumoare melanotică malignă a tecii nervoase, un tip de sarcom care este foarte rar și reprezintă doar 0,02% din toate tipurile de cancer, potrivit Mirror.

A murit de cancer, după ce s-a plâns de dureri la picioare

Oliver a murit pe 22 martie 2023, după ce a fost diagnosticat cu sarcom, un tip de cancer care atacă oasele și apoi se răspândește la țesuturile moi. Se plânsese de dureri de picioare pe o perioadă lungă de timp, care s-a dovedit în cele din urma a fi cancer.

Articolul continuă după reclamă

În memoria lui Oliver, 65 de profesori de la școala sa - St Hilda's High - au alergat sâmbătă, pe 4 mai, la o cursă de ștafetă. Profesorii au strâns peste 19.000 de lire sterline iar toți banii urmează să fie donați cercetării și să ofere sprijin pacienților și familiilor afectate de acest tip rar de cancer.

Pe acelaşi subiect

Într-o strângere de fonduri făcută în memoria tânărului, personalul școlii a parcurs un traseu obositor de-a lungul coastelor Liverpool și Wirral și două traversări cu feribotul peste Mersey.

„Sprijinul din partea personalului nostru este o dovadă a impactului profund pe care l-a avut Oliver asupra colectivului nostru. Un omagiu adus căldurii și spiritului lui Oliver, dar și curajului lui Graeme, Jenny și Ben în a împărtăși povestea lui Oliver, pentru ca alții să beneficieze de strângerea noastră de fonduri. Suntem extrem de mândri de eforturile echipei noastre și recunoscători tuturor celor care ne-au ajutat până acum. Păstrăm vie memoria lui Oliver prin creșterea gradului de conștientizare a sarcomului”, au declarat organizatorii cursei.

„Oliver a avut mult mai multă dragoste de oferit acestei lumi. A fost un războinic foarte curajos, care a luptat până la sfârșit. Îl vom iubi și ne va fi dor de el în fiecare zi pentru tot restul vieții noastre. Simțim că spiritul său călăuzitor este peste tot în jurul nostru și ne va oferi nouă și fratelui său geamăn Ben puterea de a continua”, a declarat familia tânărului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Fiul unui DJ celebru din UK, mort după ce s-a plâns de dureri la picioare. O boală rară i-a curmat viața la 18 ani: "Îl vom iubi pentru tot restul vieții"