Antena Meniu Search
x

Florin Marin, tânărul care s-a căsătorit cu un preot britanic, şi-a găsit un iubit bogat în Spania: "Nu cheltui banii pe vacanţe, iubiţii mei o fac"

Florin Marin, tânărul român în vărstă de 28 de ani, care a devenit celebru după ce s-a căsătorit cu un fost preot în vârstă de 78 de ani din Marea Britanie, a revenit în atenţia tabloidelor britanice.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 18:11

Florin Marin, tânărul care s-a căsătorit cu un preot britanic, şi-a găsit un iubit bogat în Spania: "Nu cheltui banii pe vacanţe, iubiţii mei o fac"

Florin Marian şi-a găsit un nou partener, un spaniol bogat care îi plăteşte vacanţele. Potrivit The Sun, Jeronimo Jesus este numele noului iubit al românului. Acesta a confirmat ulterior relaţia. "Jeronimo Jesus de Vega plăteşte pentru vacanţe. Eu nu-mi cheltui banii pe vacanţe, iubiţii mei le plătesc", a declarat Marin pentru The Sun.

Florin Marin a rămas cu o mică avere de pe urma relaţiei cu fostul preot britanic Philip Clements. Fostul preot a decedat anul trecut şi i-a lăsat românului toate economiile sale. Marin spune că e cumpătat cu banii pentru că nu vrea să-i risipească pe lucruri mărunte. "Am în continuare bani de la soţul meu pentru că nu sunt prost să cheltui banii pe lucruri mărunte. Îi păstrez într-o bancă", a mai spus românul.

Suma lăsată moştenire românului de fostul preot britanic

Philip Clements şi Florin Marin s-au căsătorit în 2017, după ce fostul preot britanic a venit în România. Înainte de a se căsători, despre Florin Marin au existat zvonuri că ar fi într-o relaţie şi cu un bogat om de afaceri spaniol. Ba chiar s-a speculat la acea dată că Florin Marin ar fi fost într-o relaţie de câteva luni cu Jeronimo Jesus de Vega, într-o perioadă în care el şi Philip Clements se despărţiseră.

Fostul preot britanic i-a iertat tânărului său partener toate escapele şi cei doi au oficializat relaţia. În iunie anul trecut, Philip Clements a decedat şi i-a lăsat drept moştenire românului 300.000 de euro. Florin Marin a interzis membrilor familiei lui Philip Clements să asiste la înmormântarea bătrânului după ce aceştia l-au acuzat în repetate rânduri că a urmărit doar banii în această relaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Florin Marin, tânărul care s-a căsătorit cu un preot britanic, şi-a găsit un iubit bogat în Spania: "Nu cheltui banii pe vacanţe, iubiţii mei o fac"