Antena Meniu Search
x

Video Florian, un șofer român de TIR, a murit carbonizat pe un drum din Italia. Camionul s-a răsturnat și a luat foc

Un şofer român de TIR a murit carbonizat în cabină, după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat și a luat foc pe un drum din Italia. Tragedia a avut loc ieri seară, pe șoseaua de centură din Stupinigi di Nichelino, regiunea Piemonte.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2022, 19:17

Vezi și

Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR, în Italia. Florian Stănciuț, în vârstă de 48 de ani, a murit carbonizat la Nichelino, pe șoseaua de centură, după ce camionul frigorific pe care îl conducea s-a răsturnat și a luat foc.

Accidentul s-a produs la intersecția Stupinigi, direcția nord Milano - Aosta, potrivit Torino Today.

Primele date arată că TIR-ul frigorific, încărcat cu produse alimentare, a părăsit direcția de mers, a lovit balustrada dintre benzi, apoi s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări. Din păcate, șoferul român, Florian Stănciuț, a rămas captiv în cabina camionului și a murit carbonizat.

Flăcările puteau fi văzute de la kilometri distanță

Pe acelaşi subiect

La locul tragediei au intervenit agenții de la Poliția Rutieră Torino-Settimo, care au închis tronsonul pe ambele sensuri de mers. Flăcările, care au fost stinse de pompierii din Torino Lingotto și Torino Centrale, au putut fi văzute de la kilometri distanță. 

Imaginile de la fața locului, surprinse de martori sau de camerele de supraveghere sunt dramatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Florian, un șofer român de TIR, a murit carbonizat pe un drum din Italia. Camionul s-a răsturnat și a luat foc