Antena Meniu Search
x

Fost model, la un pas de moarte după ce a încercat să se vindece de cancer cu suc. A cheltuit 2.000 de lire sterline pentru storcătoare

Un fost model a fost la un pas de moarte, după ce a încercat să se vindece de cancer cu suc. Acum avertizează bolnavii să nu renunțe la medicina tradițională.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 14:29

- Profimedia

Irena Stoynova din Crondall, Hampshire, a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin în 2021 și i s-a recomandat chimioterapie. Cu toate acestea, ea a respins sfatul medicilor și a încercat să-și vindece cancerul cu o dietă cu suc timp de doi ani și jumătate, menționează Sky News.

Stoynova a cheltuit 2.000 de lire sterline pentru storcătoare și petrecea până la trei ore pe zi pregătind mese lichide pentru ziua următoare.

În timp, a devenit o „fanatică” a diferitelor diete și terapii holistice pe care le-a urmat, potrivit Mediafax.

Dieta a epuizat-o, nu mai dormea și avea halucinații. Stoynova a sfârșit prin a fi spitalizată cu lichid la plămâni și a fost la un pas de moarte.

Doar după ce medicii i-au spus că probabil va muri fără tratament, ea a acceptat în cele din urmă chimioterapia.

Acum este în remisie, dar avertizează alții să nu facă greșeala ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Fost model, la un pas de moarte după ce a încercat să se vindece de cancer cu suc. A cheltuit 2.000 de lire sterline pentru storcătoare