Antena Meniu Search
x

Fosta iubită a portarului naţionalei Franței, găsită moartă în propria casă. Femeia a fost mâncată de cei trei câini ai săi

Veste şoc în lumea fotbalulului. Fosta iubită a lui Pauline Peyraud-Magnin, portarul naţionalei feminine a Franţei, a fost găsită moartă în propriul apartament din Torino. Femeia ar fi murit la începutul lunii iulie din cauza unei supradoze de antidepresive.

de Monica Palade

la 17.07.2022, 13:21

Familia tinerei a cerut discreţie totală, astfel că anchetatorii au făcut publică informaţia abia acum. „Ancheta este în desfășurare și este ținută secretă”, prin urmare nu a ieșit la iveală niciun detaliu despre moartea ciudată a tinerei. 

Mâncată de proprii câini

Lăsaţi flămânzi, cei trei câini ai Camillei Chantan Suzon Nell, în vârstă de 27 de ani, au început să mănânce din ea. Tânăra era de nerecunoscut, atunci când a fost descoperită, scrie Corriere della Sera.

Pauline Peyraud-Magnin, 37 de ani, care joacă şi la echipa feminină de la Juventus şi Camilla Chantan Suzon Nell se despărţiseră de câteva săptămâni înainte de tragedie.

Cele două au fost împreună mai mulţi ani şi se aflau în parteneriat civil. Potrivit fostei iubite, Camilla Chantan Suzon Nell suferea de depresie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Fosta iubită a portarului naţionalei Franței, găsită moartă în propria casă. Femeia a fost mâncată de cei trei câini ai săi