Antena Meniu Search
x

Video Găsiți îmbrățișați pe fundul apei. Un polițist și-a dat viața încercând să salveze un bătrân căzut cu mașina în râul Gorzone din Padova. Au murit amândoi înecați

"Numele meu este Domenico Zorzino, sunt polițist, o mașină a căzut în râul Gorzone...". Sunt ultimele cuvinte ale agentului spuse operatorului 112, înainte de a sări în apă, pentru a salva un pensionar care plonjase în canal cu mașina, scrie il Resto del Carlino. Se întâmpla vineri seara, la Anguillara, în provincia italiană Padova.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.03.2023, 15:05

Domenico, polițist în Padova, era în timpul său liber și se plimba cu cei doi câini ai săi pe malul râului Gorzone când a văzut mașina căzând în apă. Fără să se gândească de două ori, a chemat salvatorii, apoi i-a legat pe cei doi câini de copac, poate pentru a-i împiedica să-l urmărească, a lăsat un rucsac și un telefon mobil pe pământ și a sărit în apă, în încercarea de a-l salva pe bătrân. 

Din păcate, agentul erou nu a mai ieșit la suprafață. A sfârșit înghițit de ape, la fel ca șoferul pe care a încercat să-l salveze, Valerio Buoso, în vârstă de 75 de ani. 

Polițistul și șoferul au fost găsiți îmbrățișați, pe fundul apei. Agentul reușise să-l scoată pe bătrân din mașină

Pompierii i-au căutat neîncetat pe cei doi, iar sâmbătă dimineață au pus capăt agoniei celor două familii, Buoso și Zorzino, care locuiesc la câteva sute de metri distanță. Când i-au găsit pe fundul apei, Zorzino și Valerio erau îmbrățișați. Agentul reușise să-l scoată pe bătrân din mașină, însă curenții i-au târât pe fundul apei. Erau la aproximativ zece metri de locul unde se scufundase mașina, potrivit la Repubblica.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Domenico Zorzino era căsătorit și avea un fiu de 17 ani, locuia în Anguillara Veneta. 

Valerio Buoso era căsătorit și avea doi copii. Era pensionar și, de ceva vreme suferea de probleme cardiace. Săptămâna aceasta urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Găsiți îmbrățișați pe fundul apei. Un polițist și-a dat viața încercând să salveze un bătrân căzut cu mașina în râul Gorzone din Padova. Au murit amândoi înecați