Antena Meniu Search
x

Foto Gelozia i-a luat mințile și a uitat de lege. Un polițist l-a împușcat pe amantul soției sale, după ce i-a prins împreună în apartamentul lor din Slovacia

A uitat că este omul legii și tulburat de gelozie, un polițist l-a împușcat pe amantul soției sale, după ce i-a prins pe cei doi împreună în apartamentul lor. Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Košice, Slovacia.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 17:06

Rivalul a fost împușcat în picior, alegându-se cu o rană deschisă, și a avut nevoie de intervenția imediată a serviciilor de urgență.

Și-a împușcat rivalul în dragoste

„Centrul de operare a serviciului de urgență ZZS a trimis o ambulanță la adresă. După tratamentul inițial, salvatorii au transportat un bărbat de 37 de ani cu o rană deschisă la picior la un spital din Košice”, a informat Petra Klímešová, purtătoarea de cuvânt a ZZS.

Cazul a fost preluat de Oficiul Serviciului de Inspecție al Ministerului de Interne al Republicii Slovace, scrie topky.sk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Gelozia i-a luat mințile și a uitat de lege. Un polițist l-a împușcat pe amantul soției sale, după ce i-a prins împreună în apartamentul lor din Slovacia