Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gelozie macabră în Texas. Și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat bebelușul de 6 săptămâni, pentru că ea suferise un avort spontan

O femeie din Texas a fost condamnată la 40 de ani de închisoare, după ce și-a ucis prietena, mamă a cinci copii, pentru a-i fura bebelușul de doar șase săptămâni, după ce a suferit un avort spontan.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 18:06

Gelozie macabră în Texas. Și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat bebelușul de 6 săptămâni, pentru că ea suferise un avort spontan Gelozie macabră în Texas. Și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat bebelușul de 6 săptămâni, pentru că ea suferise un avort spontan - Mirror

 Erika Miranda-Alvarez, în vârstă de 35 de ani, a pledat vinovată pentru că a înjunghiat-o pe Carolina Flores, în vârstă de 33 de ani, într-un complot pentru a fura copilul femeii, potrivit Mirror.

Și-a ucis prietena și i-a furat bebelușul, după ce ea a suferit un avort spontan

Tânăra de 35 de ani din Houston, Texas, era prietenă cu Carolina și familia ei de câțiva ani înainte de incidentul fatal. Ambele femei erau însărcinate în același timp înainte ca Miranda-Alvarez să sufere un avort spontan.

Articolul continuă după reclamă

Miranda-Alvarez și-a ținut secret avortul spontan față de Carolina. Carolina a fost înjunghiată până la moarte în apartamentul ei pe 19 decembrie 2017, membrii familiei au descoperit-o pe mama și și-au dat seama că copilul ei a dispărut. Timp de două zile a fost căutat bebelușul, înainte ca o echipă SWAT să pătrundă în casa Mirandei, unde copilul a fost găsit nevătămat.

Miranda le-a spus polițiștiștilor a luat copilul după ce a găsit-o pe Carolina moartă în apartamentul ei. Dar ea a negat că a ucis-o.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Gelozie macabră în Texas. Și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat bebelușul de 6 săptămâni, pentru că ea suferise un avort spontan