Antena Meniu Search
x

Gest impresionant al unui tânăr bolnav de cancer. De pe patul de moarte, luptă pentru viaţa unui copil de 6 ani din UK

Un tânăr de 19 ani din Marea Britanie, bolnav în fază terminală, oferă o lecţie preţioasă de omenie chiar de pe patul de spital. Rhys Langford a ales să folosească economiile sale de-o viaţă pentru a îl salva şi a-i da aripi unui băieţel de doar 6 ani, care luptă la rândul său cu cancerul. 

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 15:55

- Facebook

La 18 ani, pe când cei mai mulţi tineri fac planuri pentru a-şi sărbători majoratul, Rhys Langford a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer osos. Din nefericire, după 16 luni de chimioterapie boala nu a făcut paşi înapoi, iar medicii i-au transmis tânărului că mai are între trei şi şase luni de trăit. Vestea l-a dărâmat pe tânăr, însă a decis să folosească puţinul timp rămas pentru a face bine. A deschis un cont de donaţii pentru micul Jacob Jones, căruia i-a trimis 1.000 de lire din propriul fond de economii. "Nu se mai poate face nimic pentru mine acum, aşa că una din ultimele mele dorinţe este să îl ajut pe Jacob să lupte cu această boală teribilă", a mărturisit Rhys Langford, potrivit Mirror.

Bolnav de cancer în fază terminală, tânărul vrea să îi ofere o şansă la viaţă unui copil

Cei doi locuiesc în oraşul Ebbw Vale din Wales, dar nu s-au întâlnit niciodată. Jacob Jones, în vârstă de doar 6 ani, a fost diagnosticat cu o formă de cancer a celulelor nervoase, care a revenit după ce în trecut micuţul reuşise să se vindece. Rhys Langford speră ca Jacob să învingă boala şi spune că acesta e darul său cel din urmă. Şi-a implorat familia să îl susţină în acest demers: "Dacă nu mă puteţi salva pe mine, încercaţi să îl ajutaţi pe micul Jacob". "Suntem devastaţi, dar extrem de mândri de Rhys şi de gestul său, altruist chiar şi în fază terminală", mărturiseşte mama tânărului. Părinţii copilului sunt impresionaţi de ajutorul neaşteptat: "Dumnezeu să-l binecuvânteze! Gândurile şi dragostea voastră se îndreaptă spre acest tânăr, căruia îi mulţumim din suflet! Avem inimile frânte şi ne pare rău pentru el, dar nu vom uita niciodată ce a făcut pentru Jacob".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Gest impresionant al unui tânăr bolnav de cancer. De pe patul de moarte, luptă pentru viaţa unui copil de 6 ani din UK