Antena Meniu Search
x

Video Pături şi pilote, donate de timişoreni pentru bolnavii de cancer care fac frigul în Clinica de Oncologie

De Mica Unire, timișorenii strâng rândurile şi sar în ajutorul bolnavilor care îngheață în spitale. Oamenii donează pături și pilote iar gestul lor este şi un un manifest față de modul în care primăria gestionează problema agentului termic în oraş.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.01.2022, 15:21

Foto: Shutterstock Vezi și

Acţiunea a pornit pe reţelele de socializare, iar apelul celor de la grupul civic Liga de Vest din Timişoara a devenit rapid viral.

Timişorenii sunt invitaţi să arate că sunt solidari cu cei care sunt internaţi sau urmează tratamente de zi în clinica de oncologie a Spitalului Municipal din Timişoara, care îndură cu greu frigul, la fel cum o fac şi elevii în unităţile de învăţământ sau restul timişorenilor racordaţi la sistemul centralizat de încălzire în propriile case.

Oamenii au fost aşteptaţi de la ora 15:00 chiar în faţa clinicii ca să doneze pături sau pilote. Toate trebuie să fie noi şi ambalate şi vor fi duse direct pacienţilor.

Acţiunea este şi una de protest faţă de modul deficitar în care administraţia locală gestionează criza căldurii de la Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Pături şi pilote, donate de timişoreni pentru bolnavii de cancer care fac frigul în Clinica de Oncologie