Antena Meniu Search
x

Inimi zdrobite după moartea unei fete de 14 ani, lovită pe trecere de un şofer drogat din UK. "Condamnaţi să trăim cu durerea"

Moartea Oliviei, o adolescentă de 14 ani din Marea Britanie, a zdrobit o întreagă familie de imigranţi polonezi. Fata a fost izbită în plin pe trecerea de pietoni de un autoturism Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat aflat sub influenţa substanţelor interzise. Incidentul a avut loc în noaptea de Anul Nou, în timp ce Olivia se îndrepta spre petrecerea de Revelion, la scurt timp după ce îşi luase rămas bun de la mama sa.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 13:11

- Facebook via The Sun

Întreaga lume a unei mame din Marea Britanie a fost zdruncinată, după ce fiica sa, în vârstă de doar 14 ani, a fost ucisă într-un accident rutier fulgerător, chiar în noaptea de Anul Nou. Olivia Kolek traversa strada în apropiere de locul unde îşi luase rămas bun de la mama sa, când un şofer imprudent, aflat sub influenţa drogurilor, a izbit-o în plin pe trecerea de pietoni. Bărbatul de 39 de ani se afla la volanul unui vehicul Mercedes de culoare gri, iar accidentul s-a petrecut în Sandwell, West Midlands, în jurul orei locale 17:30. Paramedicii au sosit imediat, alertaţi de persoana cu care fata vorbea la telefon când s-a auzit impactul fatal. Însă era prea târziu pentru Olivia. Au constatat decesul şi i-au anunţat familia.

Familia, cu inima zdrobită după moartea Oliviei în accidentul

Adolescenta se îndrepta spre petrecerea de Revelion şi se oprise la locul de muncă al mamei sale, Izabela Maziakowska, pentru a-i ura "La mulţi ani!", relatează The Sun. Olivia era singură la părinţi, iar vestea morţii sale a venit la 6 zile după ce rudele petrecuseră împreună un Crăciun perfect. În lacrimi, mama fetei a povestit că "era adorabilă, mereu zâmbitoare. Îmi va lipsi enorm. Am sărbătorit împreună Crăciunul acasă, a fost perfect. A fost ultimul nostru Crăciun. Nu-mi vine să cred. Am inima zdrobită. Era întreaga mea lume, nu îmi pot imagina viaţa fără ea".

Izabela, în vârstă de 41 de ani, şi Lukasz Kolek (40 de ani) au organizat o ceremonie de comemorare închinată Oliviei, iar apropiaţii familiei au încercat să le aducă alinare celor doi soţi îndureraţi. Cuplul de polonezi mărturiseşte că încă pomenesc numele fiicei la timpul prezent, ca şi cum tragedia nu s-ar fi petrecut. "Încercăm să ne susţinem reciproc. Câinele nostru tânjeşte după ea. Nu mănâncă şi nu bea apă, aşa cum nici noi nu putem. Nimeni nu ne poate ajuta, suntem condamnaţi să trăim cu durerea." Pe masă, în casa familiei Kolek, părinţii adolescentei încă mai păstrează fursecurile făcute de Olivia de sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Inimi zdrobite după moartea unei fete de 14 ani, lovită pe trecere de un şofer drogat din UK. "Condamnaţi să trăim cu durerea"