Antena Meniu Search
x

Gest șocant din lipsă de iubire. Un adolescent din UK și-a ucis fratelele din gelozie, crezând că mama adoptivă îl iubește mai mult: "Vocile m-au pus să o fac"

Caz cutremurător în UK! Un adolescent și-a înjunghiat și „măcelărit” fratele cu un cuțit de băctărie, chiar în fața mamei lor, pentru că era gelos pe acesta și pe relația pe care o avea cu mama lor adoptivă.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 10:27

Un adolescent din UK și-a ucis fratelele din gelozie, crezând că mama adoptivă îl iubește mai mult
Un adolescent din UK și-a ucis fratelele din gelozie, crezând că mama adoptivă îl iubește mai mult - Dyfed-Powys Police

Tyler Lindley a înfipt în mod repetat lama cuțitului în gâtul și pieptul fratelui său, Cameron Lindley. Cameron s-a luptat pentru viața lui, însă fratele său i-a adus sfârșitul. A suferit răni îngrozitoare în timpul atacului și a murit la fața locului. Joi, Tyler Lindley a fost condamnat la închisoare pe viață cu un termen minim de 18 ani înainte de a putea solicita eliberarea. Judecătorul care i-a dat sentința spune însă că oamenii nu vor fi niciodată în siguranță cu un astfel de om care să umble pe străzi, potrivit Mirror.

Și-a ucis fratele din gelozie

Tyler Lindley, acum în vârstă de 20 de ani, are o istorie lungă în ceea ce privește comportamentul violent și, de-a lungul timpului, l-ar fi amenințat de mai multe ori pe fratele său mai mare, pe care îl considera „copilul de aur” care avea toată dragostea mamei lor.

Tyler și Cameron erau doi frați orfani. Ei au fost înregistrați în registrul de protecție a copilului și ulterior au fost adoptați. De-a lungul copilăriei, Tyler a manifestat un „comportament problematic” atât în ​​școală, cât și în famile.

Pe acelaşi subiect

Pe 8 septembrie, anul trecut, mai multe rude s-au adunat la ei acasă, pentru a petrece o seară în familie. După ce invitații au pleca, Cameron, Tyler și mama lor au luat cina împreună. Au urmărit la televizor vestea morții Reginei, în timp ce nepoată mamei lor dormea sus. La un moment dat, în acea seară, Tyler a mers să-și ia o țigară iar mama lui a declarat cum l-a văzut pe băiat stând în pragul bucătăriei și privindu-i pe ea și pe fratele lui. 

Apoi, fără să stea pe gânduri, Tyler a luat cel mai mare cuțit pe care l-a găsit în bucătărie, „a chicotit” și i-ar fi cerut scuze lui, Cameron, apoi s-a năpustit asupra fratelui său.  A urmat o luptă pe viață și pe moarte, în timp ce mama urla disperată și încerca să-și despartă copiii. La un moment dat, Cameron a reușit să scape și a fugit în grădină, cu fratele său pe urmele lui. 

Lovitura care i-a adus sfârșitul a avut loc în grădină. Tyler și-a înjunghiat fratele în repetate rânduri, orbit de gelozie și de lipsa de afecțiune pe care a acumulat-o de lungul anilor petrecuți în orfelinat. Cameron, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis de propriul frate. Și-a dat ultima suflare știind că cel care trebuie să-i fie aproape toată viața a fost de fapt ce-l care i-a curmat-o. 

Tânărul le-a spus polițiștilor că a fost îndemnat de niște voci să-și ucidă fratele

Mama lor a privit șocată atacul fără să poată face ceva pentru a-l opri. Apoi, a fugit în casă și a încuiat ușa, de teamă că fiul ei le-ar fi putut ataca pe ea și pe nepoata ei. Femeia a sunat la poliție iar Tyler a fost arestat pe trotuar din fața casei, cu mâinile acoperite de sânge.

Cameron a fost găsit întins pe gazon, în haine îmbibate de sânge, mort. Un cuțit de bucătărie pătat de sânge cu o lamă lungă de 21 cm a fost găsit în grădină. Mama băieților le-a spus polițiștilor că Tyler ar fi acționat din gelozie și crede că fiul ei mai mare, Cameron, a fugit în grădină pentru a-l trage pe Tyler departe de ea și pentru a o proteja.

Pe corpul lui Cameron au fost găsite 19 răni la gât, piept și partea superioară a spatelui. Au existat, de asemenea, multiple răni defensive la mâini. Tyler a fost dus mai întâi la spital și apoi la secția de poliție din Ammanford, unde a spus „vocile m-au pus să o fac” și că a vrut să-și omoare fratele, dar nu a vrut să sufere, și a început să vorbească despre Cameron și „magie neagră”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Gest șocant din lipsă de iubire. Un adolescent din UK și-a ucis fratelele din gelozie, crezând că mama adoptivă îl iubește mai mult: "Vocile m-au pus să o fac"