Antena Meniu Search
x

"Voiau să mă mănânce". Şi-a ucis cu sânge rece părinţii, sora şi fratele, de teamă că erau "canibali". Tânărul din Texas a sunat singur la poliţie şi a mărturisit crima

Un tânăr din Texas, în vârstă de 18 ani, a fost încarcerat pentru că şi-a ucis părinţii. Motivul crimei este de-a dreptul şocant. Băiatul era convins că familia sa era canibală, aşa că, de de teamă să nu fie mâncat, le-a luat viaţa, relatează The Associated Press.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 16:19

"Voiau să mă mănânce". Şi-a ucis cu sânge rece părinţii, sora şi fratele, de teamă că erau "canibali". Tânărul din Texas a sunat singur la poliţie şi a mărturisit crima
"Voiau să mă mănânce". Şi-a ucis cu sânge rece părinţii, sora şi fratele, de teamă că erau "canibali". Tânărul din Texas a sunat singur la poliţie şi a mărturisit crima - NY Post

Băiatul şi-a justificat crimele acuzându-şi familia că era "canibală", potrivit declaraţiilor sub jurământ pe care le-a dat autorităţilor, obţinute de AP, relatează news.ro. Tânărul a fost reţinut pe 23 mai, în urma unor negocieri dure cu poliţia, după ce s-a baricadat în propria locuinţă. 

El a sunat atunci autorităţile locale, cărora le-a mărtusit crimele şi a ameninţat că se va sinucide. Poliţiştii din Nash au găsit, la faţa locului, cadavrele părinţilor săi, Reuben Olalde şi Aida Garcia, al surorii sale mai mari, Lisbet Olald, şi al fratelui său mai mic, Oliver Olalde.

Ce au găsit anchetatorii în "casa ororilor"

Suspectul şi-a ucis familia în mai multe camere din casă, după care a târât cadavrele în baie, potrivit unui raport al anchetei Poliţiei din Nash. În casă erau mai multe cartuşe, iar "stropi de sânge erau vizibili" pe pereţi şi pe mobila din locuinţă, potrivit poliţiei.

Cesar Olalde şi-a acuzat familia de "canibalism" sub jurământ. "Voiau să mă mănânce", a dat acesta asigurări. Tânărul texan a fost plasat în detenţie preventivă până la proces, până când autorităţile vor face lumină în acest dosar. Cauţiunea a fost stabilită la zece milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Voiau să mă mănânce". Şi-a ucis cu sânge rece părinţii, sora şi fratele, de teamă că erau "canibali". Tânărul din Texas a sunat singur la poliţie şi a mărturisit crima