Antena Meniu Search
x

Deținut român, evadare eșuată dintr-o închisoare italiană. Și-a rupt picioarele după un salt de la peste 6 metri înălțime

Doi tineri italieni și un român, ultimul condamnat pentru crimă, au fost prinși după un salt de la peste 6 metri înălțime, într-o încercare disperată de a evada din închisoarea pentru minori "Mare fuori" din Nisida, o insulă din sudul Italiei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.06.2023, 11:46

Deținut român, evadare eșuată dintr-o închisoare italiană. Și-a rupt picioarele după un salt de la peste 6 metri înălțime - Profimedia

Luni după-amiză, trei deținuți ai închisorii pentru minori din Nisida, au încercat să evadeze, aruncându-se de pe zidul penitenciarului, de la peste 6 metri înălțime.

Cei trei fugari au fost prinși și băgați înapoi, după gratii

O "adevărată nebunie", după cum a declarat garantul regional pentru deținuți Samuele Ciambriello, potrivit La Repubblica.

Tentativa de evadare a fost un eșec total. 

Pe acelaşi subiect

Cei trei deținuți s-au ales cu fracturi în diferite părți ale corpului, inclusiv la picioare, fiind prinși de poliția închisorii și duși înapoi, după gratii.

Deținut român, găsit mort în celula unei închisori din Italia

La sfârșitul lunii martie, un deținut român care abia împlinise 26 de ani a fost găsit mort în patul celulei sale din închisoarea Mammagialla, aflată în orașul italian Viterbo. 

Dorin Cosmin Tebuie, cu domiciliul în Latina, executa o pedeapsă la Viterbo, pentru infracțiuni comise în 2021. Atunci, el și un alt individ au fost arestați de carabinieri, fiind acuzați că au jefuit un bărbat în Borgo Grappa, căruia i-ar fi incendiat apoi mașina. Victima, lovită cu o sticlă până la sânge, primise un prognostic de 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Deținut român, evadare eșuată dintr-o închisoare italiană. Și-a rupt picioarele după un salt de la peste 6 metri înălțime