Antena Meniu Search
x

GPS-ul l-a condus spre moarte pe un bărbat de 47 de ani, direcționat pe un pod vechi din SUA: "Accidentul putea fi prevenit în totalitate"

Un tată de doi copii a murit după ce GPS-ul l-a condus pe un pod grav avariat, care a căzut într-un pârâu.

de Redactia Observator

la 09.10.2022, 18:30

Famili spune că accidentul putea fi evitat, dacă podul ar fi fost marcat
GPS-ul l-a condus spre moarte pe un bărbat de 47 de ani, direcționat pe un pod vechi din SUA - Facebook / Phil Paxson

Philip Paxson, în vârstă de 47 de ani, se întorcea de la ziua de naștere a fiicei sale mai mari, când GPS-ul său l-a condus pe un pod care nu mai era în funcțiune din iulie 2013, din cauza inundațiilor puternice.

Familia spune că tragedia putea fi evitată

„Familia noastră a suferit o pierdere îngrozitoare vineri, pe 30 septembrie. Ginerele meu, Phil Paxson, și-a pierdut viața întorcându-se acasă după ce a sărbătorit cea de-a 9-a aniversare a fiicei sale în Hickory, Carolina de Nord. Era o noapte ploioasă și își urmărea GPS-ul, care l-a direcționat către un pod vechi. Podul fusese distrus în urmă cu 9 ani și nu a fost reparat niciodată. Nu avea niciun fel de bariere sau semne de avertizare care să prevină moartea unui tată a două fiice, în vârstă de 47 de ani. Accidentul putea fi prevenit în totalitate. Moartea lui ne-a doborât”, a spus soacra bărbatului, Linda McPhee Koenig, într-un omagiu adus pe Facebook.

 „Acesta a fost un accident care poate fi prevenit, podul pe care a trecut avea o gaură deschisă și nu existau baricade. Așa a fost de mulți ani. Nimeni nu și-a asumat responsabilitatea să-l repare și acum trebuie să plătească prețul”, a scris cumnata lui Philip, pe o pagina de GoFundMe.

Soția sa, Alicia, și cele două fiice ale lor Amelia și Julieta au supraviețuit. După ce a servit în Marina SUA, a mers la facultate și a absolvit Universitatea din Florida de Sud cu o diplomă în marketing. El se mutase în Carolina de Nord relativ recent, după ce a locuit în zona Tampa Bay timp de 23 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » GPS-ul l-a condus spre moarte pe un bărbat de 47 de ani, direcționat pe un pod vechi din SUA: "Accidentul putea fi prevenit în totalitate"