Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA a murit după ce a căzut de pe o stâncă încercând să salveze o adolescentă care alunecase de pe margine: "Sarah a fost o bucurie pură"

O femeie a murit în mod tragic, după ce a căzut de pe o stâncă, în timpul unei drumeții. Ea și-a pierdut viața încercând să salveze a adolescentă care își pierduse echilibrul și a alunecat.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 13:22

O femeie din SUA a murit după ce a căzut de pe o stâncă încercând să salveze o adolescentă care alunecase de pe margine
O femeie din SUA a murit după ce a căzut de pe o stâncă încercând să salveze o adolescentă care alunecase de pe margine - Mirror

Sarah Crocker, în vârstă de 48 de ani, se afla joia trecută la Three Sisters Falls din pădurea națională Cleveland, când s-a petrecut tragedia . Sarah era  într-o excursie cu patru adolescenți în momentul morții sale. Femeia, mamă a doi copii, a căzut 40 de metri în goldupă ce a încercat să salveze o adolescentă care și-a pierdut echilibrul și a început, de asemenea, să alunece. În timp ce Sarah a întins mâna după fată, în încercarea de a o salva, amândouă au alunecat, căzând într-o cascadă. Tânăra a fost scos din apă în viață, dar cu răni grave, potrivit Mirror.

Femeia a murit încercând să salveze o adolescentă

Când autoritățile au ajuns la fața locului, au aflat că un grup format dintr-o femeie și patru adolescenți făcea drumeții de-a lungul marginii uneia dintre cascade, când unul dintre adolescenți a alunecat. . Femeia care îi supraveghea pe adolescenți a încercat să o salveze pe fată. Din păcate, atât femeia, cât și fata au căzut și au suferit răni grave. Femeia a murit la fața locului. Adolescenta a fost transportată cu elicopterul la un spital cu răni grave, a declarat șeful poliției. 

Am pierdut-o pe Sarah într-un tragic accident. Sarah a fost o bucurie pură. Dragostea ei pentru familie, prieteni și toate activitățile în aer liber au făcut-o specială pentru toți cei care au cunoscut-o. Era o artistă talentată și desăvârșită, care a crescut în Laguna Beach, California, și și-a crescut familia în Ladera Ranch. Sarah a fost o femeie veselă, bună și grijulie, căreia îi vom simți lipsa enorm”, a declarat familia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O femeie din SUA a murit după ce a căzut de pe o stâncă încercând să salveze o adolescentă care alunecase de pe margine: "Sarah a fost o bucurie pură"