Antena Meniu Search
x

Foto "I-a cerut să-l scoată din mormânt”. O fetiţă a deshumat locul de veci al unui criminal, după ce a visat că e viu şi că îi cere ajutorul, în Brazilia

O adolescentă din Brazilia a dezgropat mormântul unui ucigaș după ce a visat că a fost îngropat de viu și i-a cerut ajutorul. 

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 13:26

"I-a cerut să-l scoată din mormânt”. O fetiţă a deshumat locul de veci al unui criminal, după ce a visat că e viu şi că îi cere ajutorul, în Brazilia
"I-a cerut să-l scoată din mormânt”. O fetiţă a deshumat locul de veci al unui criminal, după ce a visat că e viu şi că îi cere ajutorul, în Brazilia - Civil Police

Criminalul Lázaro Barbosa de Sousa a ucis 6 oameni în Brazilia, în urmă cu doi ani, înainte ca poliția să-l împuște pe bărbatul de 32 de ani, după ce în cele din urmă l-au prins. Violatorul a fost împușcat în casa fostei sale soacre, înainte ca familia sa să-i îngroape trupul săptămâni mai târziu, relatează Mirror.

Bărbatul omorâse o familie

Poliția spune că Barbosa a ucis un cuplu și cei doi fii ai lor, în vârstă de 15 și 21 de ani și, de asemenea, ar fi ținut oameni ostatici în timpul celor trei săptămâni în care a fugit. A incendiat o casă și mai multe mașini și a rănit un ofițer de poliție înainte de a ajunge în cele din urmă la un final sângeros, când urmărirea s-a încheiat.

Dar familiile victimei sale nici măcar nu s-au putut odihni liniștite după ce mormântul lui de Sousa a fost dezgropat. Anchetatorul Rafhael Neris a declarat reporterilor că o fată de 15 ani, al cărei nume nu a fost făcut public, a fost urmărită după ce a fost depistată pe camere. Când a fost arestată la începutul acestui an, au spus că încă mai avea pământ de pe mormânt pe hainele ei.

Pe acelaşi subiect

Fata ar putea scăpa de orice pedeapsă

„Era destul de clar că ea a fost cea care a jefuit mormântul”, a spus anchetatorul. Vinovata a mărturisit că a exhumat cadavrul după ce a visat cum criminalul încă trăiește și „avea nevoie de ajutorul ei”. „Fata a raportat că a avut mai multe vise în care a apărut Lázaro și i-a cerut să-l scoată din mormânt pentru că era în viață și avea nevoie de ajutorul ei”, a continuat ofiţerul.

Fata a fost condusă la cimitirul Cocalzinho de Goiás de iubitul ei în vârstă de 21 de ani, a declarat poliția. "Era într-un vis", a spus Neris. "Tot timpul [iubitul ei] a încercat să o avertizeze că nu este corect și că nu ar trebui să meargă la locul respectiv, dar ea a insistat mult”. Fata s-ar putea să nu fie acuzată, iar mormântul a fost acum reumplut cu pământ și restaurat. Teroarea lui De Sousa a început pe 9 iulie 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "I-a cerut să-l scoată din mormânt”. O fetiţă a deshumat locul de veci al unui criminal, după ce a visat că e viu şi că îi cere ajutorul, în Brazilia