Antena Meniu Search
x

I-a promis iubire veşnică, dar i-a devenit călău. Tânăra din Anglia, găsită moartă într-un stufăriş a fost ucisă de soţ. Abia deveniseră părinţi

Abi Fisher, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută ultima dată vineri. În urma unei ample operaţiuni de căutare a poliţiei, la care au participat inclusiv voluntari din localitate, marţi a fost descoperit cadavrul acesteia într-un sfufăriş de lângă Brierley, South Yorkshire.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.07.2022, 16:23

Abi şi Matthew
Tânăra de 29 de ani din Anglia, găsită moartă într-un stufăriş a fost ucisă de soţ - Facebook / Abi Fi

Poliția din West Yorkshirea lansat o anchetă privind dispariţia femeii de 29 de ani, după ce ar fi plecat, din spusele soţului, voluntar de acasă după miezul nopţii. Comunitatea din Castleford s-a alăturat prin zeci de voluntari care au încercat să o găsească pe tânăra mamă. Luni dimineața, autorităţile au confirmat că au găsit duminică un cadavru, despre care se crede că este al lui Abi, în stufărişul de lângă Brierley, South Yorkshire.

Soțul lui Abi Fisher, Matthew, a fost acuzat de crimă la scurt timp, însă nimeni nu se aştepta ca tocmai el să recurgă la un gest atât de grotesc. Îşi doreau enorm să devină părinţi, iar în ianuarie, după ce ea a apelat la ajutorul doctorilor pentru fertilizarea în vitro, a adus pe lume o fetiţă. Când şi-au văzut pentru prima dată bebeluşul, Sydney, au simţit că sunt în al nouălea cer. Fericirea nu li se putea şterge de pe chip. Atunci Abi nu avea să ştie că timpul e atât de scurt şi că bucuria ei de a fi mamă se va termina prea curând, ori că cel căruia îi promisese iubire veşnică îi va deveni călău.

Matthew Fisher, 29 de ani, din Walton Park Street, Castleford, a fost acuzat de crimă. El a fost arestat preventiv, urmând să se prezinte la Curtea de Magistrați din Leeds mâine dimineață (miercuri, 13 iulie)”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror.

Vestea a şocat întreaga comunitate

Pe acelaşi subiect

Părinții au descris-o pe Abi ca fiind o profesoară „perfectă”, „uimitoare”, care a scos tot ce e mai bun din copiii lor. Kirsty Burton a scris pe pagina de Facebook a poliției din West Yorkshire: „Mi se face rău de la stomac auzind aşa ceva. A fost o profesoară fabuloasă și atât de bună cu amândoi băieții mei...”

Un alt părinte, Hayley Power a spus: „Absolut devastator. Abi a fost o persoană minunată și un profesor uimitor pentru copiii din școala noastră, incredibil de amabilă și grijulie, și-a iubit toți elevii de la școală. Nimic nu va mai fi la fel..."

Abi Fisher era o persoană minunată. Era o profesoară perfectă, oferea sprijin,e ra fermă, era bună şi îşi cunoştea cu adevărat elevii!”, a spus Ruth Finan.

Îmi pare atât de rău Abi că nu-ți vei vedea copilul frumos crescând. Ai meritat mult mai mult decât asta. Dormi în pace”.

Abi era o fată atât de drăguţă. Am fost la şcoală cu ea şi era genul care nu ar fi rănit nici o muscă. Atât de trist să aud această veste. Odihneşte-te în pace, Abi. Gândurile mele sunt îndreptate spre tine și familia ta”, a adăugat Jordan Kenworthy, rudă cu aceasta.

Gemma Ganeswell, o altă apropiată, a descris-o ca fiind o „persoană absolut uimitoare”.

Abi și Matthew s-au căsătorit în 2017 și în ianuarie au devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase, după o perioadă lungă de proceduri şi tratamente pentru fertilizarea în vitro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » I-a promis iubire veşnică, dar i-a devenit călău. Tânăra din Anglia, găsită moartă într-un stufăriş a fost ucisă de soţ. Abia deveniseră părinţi