Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără de 29 de ani din Anglia, proaspăt devenită mamă, găsită moartă într-un stufăriş. Familia, devastată: "Nu-şi va vedea copilul frumos crescând"

O tânără mamă care abia născuse prin fertilizarea în vitro, după ani de încercări eşuate şi speranţe aproape epuizate, a fost găsită moartă, într-un stufăriş. Fusese dată dispărută în urmă cu două zile, după ce nu s-a mai întors acasă şi nu a mai răspuns la telefon.

de Larisa Andreescu

la 12.07.2022 , 13:17

Abi şi Matthew
O tânără de 29 de ani din Anglia, proaspăt devenită mamă, găsită moartă într-un stufăriş - Facebook / Abi Fi

Abi Fisher nu mai fusese văzută de când plecase de acasă, din Castleford, vineri seara. Avea treabă şi ieşise puţin în oraş. Nimeni nu avea să ştie că tânăra mamă urma să-şi găsească sfârşitul într-un mod atât de nedrept şi necruţător.

Poliţia care a desfăşurat o amplă operaţiune de căutare în zonă a făcut descoperirea îngrozitoare. Cadavrul găsit într-un tufiş i-ar aparţine tinerei de 29 de ani. Un bărbat de aceeaşi vârstă a fost deja arestat şi suspectat de crimă, relatează Mirror.

Tânăra devenise mamă în ianuarie

Articolul continuă după reclamă

Abi a născut o fetiţă în ianuarie, după ce a apelat la ajutorul doctorilor pentru fertilizarea în vitro. Ea şi soţul ei, Matthew, îşi doreau enorm să devină părinţi. Când şi-au văzut pentru prima dată bebeluşul, Sydney, au simţit că sunt în al nouălea cer. Fericirea nu li se putea şterge de pe chip. Atunci nu aveau să ştie că timpul e atât de scurt şi că bucuria ei de a fi mamă se va termina prea curând.

Pe acelaşi subiect

Abi a fost văzută pentru ultima dată la ea acasă în Castleford, vineri, dar ar fi plecat în jurul miezului nopţii cu intenţia de a se întoarce în scurt timp. Din acel moment nu a mai spus nimic. Familia a început imediat să se îngrijoreze, descriind comportamentul ca fiind „complet în afara caracterului”.

Poliția din West Yorkshirea lansat o anchetă privind dispariţia, iar comunitatea din Castleford s-a alăturat prin zeci de voluntari care au încercat să o găsească pe tânăra mamă. Luni dimineața, autorităţile au confirmat că au găsit duminică un cadavru, despre care se crede că este al lui Abi, în stufărişul de lângă Brierley, South Yorkshire.

Vestea a venit ca un şoc pentru întreaga comunitate

Părinții au descris-o pe Abi ca fiind o profesoară „perfectă”, „uimitoare”, care a scos tot ce e mai bun din copiii lor. Kirsty Burton a scris pe pagina de Facebook a poliției din West Yorkshire: „Mi se face rău de la stomac auzind aşa ceva. A fost o profesoară fabuloasă și atât de bună cu amândoi băieții mei...”

Un alt părinte, Hayley Power a spus: „Absolut devastator. Abi a fost o persoană minunată și un profesor uimitor pentru copiii din școala noastră, incredibil de amabilă și grijulie, și-a iubit toți elevii de la școală. Nimic nu va mai fi la fel..."

Jade Spencer a scris: „Absolut sfâșietor... vei fi mereu amintită de copiii noștri”.

„Abi Fisher era o persoană minunată. Era o profesoară perfectă, oferea sprijin,e ra fermă, era bună şi îşi cunoştea cu adevărat elevii!”, a spus Ruth Finan.

„Îmi pare atât de rău Abi că nu-ți vei vedea copilul frumos crescând. Ai meritat mult mai mult decât asta. Dormi în pace.

„Nu am cuvinte”, mărturiseşte Alex Johnson, un apropiat al familiei.

„Abi era o fată atât de drăguţă. Am fost la şcoală cu ea şi era genul care nu ar fi rănit nici o muscă. Atât de trist să aud această veste. Odihneşte-te în pace, Abi. Gândurile mele sunt îndreptate spre tine și familia ta”, a adăugat Jordan Kenworthy, rudă cu aceasta.

Gemma Ganeswell, o altă apropiată, a descris-o ca fiind o „persoană absolut uimitoare”.

Un bărbat a fost arestat pentru crimă

„Detectivii au lansat o anchetă pentru crimă în urma descoperirii unui cadavru, în timpul căutărilor lui Abi Fisher, dispărută din Castleford. Cadrul a fost găsit într-un tufiş de lângă Southmoor Road, lângă Brierley, South Yorkshire, ieri (duminică, 10 iulie). Cadavrul nu a fost încă identificat oficial, dar se crede că este al lui Abi Fisher, în vârstă de 29 de ani. Familia ei a fost anunţată și este susținută de ofițeri special instruiți. Un bărbat de 29 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă și se află în prezent în arest”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din West Yorkshire.

Autorităţile au cerut oricui care a surprins momentul cu ajutorul camerei de bord să se prezinte la secţie. Câţiva localnici şi-au exprimat de altfel regretul pentru că nu au intervenit la momentul oportun, recunoscând că au observat o persoană suspectă care a trecut pe lângă ei, însă au crezut că nu este nimic important. Un vecin din zonă a spus că nu a văzut nimic iniţial, dar pe drumul de întoarcere, la 9.45 dimineaţa, şi-ar fi dorit să oprească, dar nu a făcut-o, motiv pentru care regretă amarnic. „Părea că cineva a aruncat un maldăr de gunoi”, a povestit acesta.

„În numele poliției și al familiei lui Abi, aș dori să exprim mulțumirile noastre tuturor celor care au ajutat la căutarea acesteia. Știm că a existat un efort real al comunității pentru a o găsi și că această veste va fi supărătoare pentru mulți. Corpul nu a fost încă identificat oficial și vom anunţa oficial, în timp util, atunci când acest lucru va fi confirmat. Efectuăm anchete ample și, ca parte a acestei proceduri, facem apel la public să ne ajute furnizând orice informație care ar putea ajuta ancheta. Suntem deosebit de itneresaţi să auzim informaţii de la oricine are filmări cu camera de bord”, a conchis detectivul şef Mark Swift, din cadrul echipei de investigare majoră a poliției din West Yorkshire.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O tânără de 29 de ani din Anglia, proaspăt devenită mamă, găsită moartă într-un stufăriş. Familia, devastată: "Nu-şi va vedea copilul frumos crescând"