Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"I-am omorât acum câteva zile". Un spaniol de 15 ani şi-a omorât părinţii şi fratele mai mic, apoi a stat trei zile cu cadavrele în casă

Din răzbunare pentru că nu a fost lăsat să mai petreacă timp pe internet din cauza notelor mici, un adolescent de 15 ani din Spania şi-a omorât cei doi părinţi şi fratele mai mic.

de Ovidiu Cojocaru

la 14.02.2022 , 16:54

Tânărul şi-a ucis familia din răzbunare Tânărul şi-a ucis familia din răzbunare - Profimedia

Tânărul şi-a ucis părinţii şi fratele, apoi a stat cu cadavrele în casă timp de trei zile. Anchetatorii presupun că a folosit o puşcă de vânătoare pentru a-şi împuşca mai întâi mama, apoi, mai târziu în aceeaşi fratele mai mic şi ulterior şi tatăl, scrie The Sun.

Surse din anchetă spun că tot conflictul ar fi pornit în momentul în care părinţii i-au interzis să mai stea pe internet pentru că notele pe care le obţinuse la şcoală erau unele slabe. Cei doi l-ar fi pus pe copil să îi ajute la trebuirle casnice, lucru care nu l-a bucurat deloc pe adolescent. Părinţii i-au blocat accsul la telefonul mobil şi i-au luat şi consola de jocuri video pentru a-l pedepsi că a rămas în urmă cu materia predată la şcoală.

Şi-a ucis familia din răzbunare

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor rapoarte, tânărular fi picat cinci examene importante pe care le-a susţinut la sfârşitul semestrului, cu câteva zile inainte de tripla crimă.  Adolescentul ar fi mărturisit crimele când un vecin l-a întrebat unde sunt ceilalţi trei membri din familia lui. "I-am omorât acum câteva zile", a fost răspunsul senin al tânărului.

Potrivit unor alţi martori, două dintre mătuşile adolescentului ar fi descoperit cadavrele celor dragi ascunse într-o magazie după ce au venit în vizită fiindcă nu ştiau nimic despre ei. Poliţiştii l-au reţinut pe adolescent, iar în timpul audierilor acesta ar fi mărturisit oamenilor legii comiterea celor trei crime. Comportamentul tânărului de la arestarea sa de vineri a fost descris de un ziar local drept „rece și senin”. Surse din poliție susțin că băiatul a spus că și-a împușcat tatăl în piept când a venit acasă și și-a găsit soția și copilul mai mic morți, „pentru că nu a vrut să tacă”.

Autopsiile victimelor vor avea loc sâmbătă, în timp ce casa familiei rămâne sub supravegherea autorităţilor de poliție, pentru ca experții criminaliști să își poată continua ancheta.

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » "I-am omorât acum câteva zile". Un spaniol de 15 ani şi-a omorât părinţii şi fratele mai mic, apoi a stat trei zile cu cadavrele în casă