Antena Meniu Search
x

Foto "I-au crescut aripile de înger". Un băiețel de patru ani a murit, după ce a încercat eroic să își protejeze frații mai mici cu propriul trup, într-un incendiu

Doar patru ani, dar o inimă uriașă de frate mai mare. Nu s-a gândit nicio clipă la el, ci doar la cei mici. Și a murit eroic încercând să îi salveze cu propriul său trup.

de Monica Palade

la 25.10.2023, 19:25

Este povestea incredibilă a unui copil, care a devenit îngeraș, din prea multă dragoste de frate. Isaac McGregor se juca în șopronul din grădină cu surorile sale Mavis de șase ani, Ashlynn, de 18 luni, și fratele său, Saige, în vârstă de trei ani. Se aflau la casa familiei lor din Corio, sud-vestul Melbourne, Australia, sâmbătă dimineața, când o canapea a luat foc.

A murit ca un erou încercând să-și salveze frații mai mici

Mama lui, Jasmine Beck, în vârstă de 26 de ani, a alergat afară și a încercat să mute canapeaua și să-i salveze pe toți cei patru copii. L-a găsit pe Isaac, fiul ei cel mare, folosindu-și trupul minuscul pentru a-și proteja fratele și sora mai mică de flăcări. Din păcate, Saige și Ashlynn au murit la fața locului. Isaac și Mavis au fost duși la Spitalul Regal de Copii în stare critică, însoțiți de tatăl lor Kane McGregor.

Aceștia au fost plasați la terapie intensivă, cu arsuri care le puneau viața în pericol, acoperind aproximativ 80% din corpurile lor. Miercuri, un prieten apropiat a confirmat pe GoFundMe că lui Isaac „i-au crescut aripile de înger și s-a reunit cu fratele și sora lui mai mici”.

Pe acelaşi subiect

Un purtător de cuvânt al Poliției Victoria a confirmat vestea tragică. „El va fi mereu amintit ca fiind băiatul eroic care și-a dat viața încercând să-și protejeze frații. Le mulțumim tuturor din suflet pentru toate donațiile și sprijinul acordat. Această comunitate este absolut incredibilă”, se mai arată pe GoFoundMe.

Moartea băiețelului a survenit la doar câteva ore după ce tatăl său le-a spus reporterilor de televiziune că „nu ar putea fi mai mândru” de fiul său mai mare. „Soția a spus că, atunci când a mutat canapeaua și a apucat-o mai întâi pe Mavis, Isaac i-a înghesuit pe ceilalți doi sub el, astfel încât să nu ardă, de parcă ar fi rămas acolo până când ar fi murit el însuși. L-au readus la viață și l-au transportat cu avionul la Spitalul Regal de Copii din Melbourne. Nu aș putea fi cu adevărat mai mândru de el. Ce copil de patru ani se aruncă peste cei doi frați ai lui mai mici?”, a povestit tatăl cu ochii în lacrimi.

Bărbatul nu era acasă în momentul accidentului. „În timp ce plecam, Isaac a alergat și m-a îmbrățișat și m-a sărutat. O oră mai târziu primesc telefonul... Nici măcar nu m-am ocupat încă, sunt aici cu ceilalți doi”.

Poliția din Victoria a declarat luni după-amiază că incidentul este investigat de o echipă de specialiști, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "I-au crescut aripile de înger". Un băiețel de patru ani a murit, după ce a încercat eroic să își protejeze frații mai mici cu propriul trup, într-un incendiu