Antena Meniu Search
x

Foto Ideea cu care un tânăr român i-a cucerit pe italieni. Câștigă sume uriașe: "Am fost primul din Italia care a făcut conținut de acest tip"

Un tânăr român face senzații în Italia și are milioane de fani pe TikTok . Rafael le-a câștigat inimile oamenilor, după ce a început să posteze mai multe clipuri în care gătește diferite preparate intersante. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 18:54

Ideea cu care un tânăr român i-a cucerit pe italieni. Câștigă sume uriașe
Ideea cu care un tânăr român i-a cucerit pe italieni. Câștigă sume uriașe - TikTok

Rafael Nistor, un tânăr bucătar român stabilit în Italia, a reușit să cucerească inimile a milioane de oameni prin talentele sale culinare pe platforma TikTok. Cu 8,6 milioane de urmăritoripe TikTok, tânărul se află acum în top 10 influenceri culinari din Italia, conform unui articol publicat recent de La Repubblica, citat de Stiridiaspora.ro.

Succesul lui Rafel a început în timpul pandemiei de Covid-19. A renunțat la jobul pe care îl avea la restaurant și a fost prins în casă din cauza carantinei. Tânărul a găsit o altă modalitate prin care să-și împărtășească pasiunea pentru gătit. 

A cucerit Italia cu clipurile sale culinare

„Am lucrat ca bucătar într-un restaurant, dar am decis să renunț. În sectorul nostru este indicat să ne schimbăm, să avem experiențe noi pentru a crește. Așa că mi-am spus: „nu-ți face griji, vei găsi alt loc”. Două zile mai târziu, toate locurile din Italia s-au închis din cauza izolării”, a povestit Nistor.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, el a scris și o carte de rețete, intitulată „Ottimo” (replica sa de final de la toate clipurile), care a atras atenția unei audiențe internaționale.

Într-un interviu, Rafael a explicat de ce crede că a devenit unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut culinar de pe TikTok în Italia: „Cu siguranță pentru că am fost primul din Italia care a făcut conținut de acest tip. Apoi și pentru că m-am deschis către un public internațional.”

Bucătarul român a reușit să atragă atenția nu doar italienilor, ci și a celor din străinătate, iar acum 75% din urmăritorii săi sunt internaționali. Succesul său i-a adus și sume frumoasd de bani. Tânărul a dezvăluit că primește sume considerabile pentru postările sale. Un creator cu 70.000 de urmăritori poate cere 1000 de euro pentru o postare, iar pentru proiecte mai complexe, cu 90.000 de urmăritori, suma poate ajunge la 20.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Ideea cu care un tânăr român i-a cucerit pe italieni. Câștigă sume uriașe: "Am fost primul din Italia care a făcut conținut de acest tip"