Antena Meniu Search
x

Foto "Iisuse. Cred că sunt toți morți" Monstrul care și-a ucis iubita și cei doi copii, la o petrecere cu pijamale, a recunoscut faptele

Autorul crimelor care au înfiorat Marea Britanie și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor. Damien Bendall, un individ în vârstă de 32 de ani, a ucis-o pe iubita lui, de 35 de ani, apoi i-a omorât copiii și a violat o fetiță care venise în vizită la ei, în ceea ce trebuia să fie o petrecere în pijamale. Bărbatul nu a avut curaj să privească rudele îndoliate în ochi. Cu privirea în pământ, a pledat vinovat la toate cele patru capete de acuzare, precum și la acuzația de viol, transmite The Sun.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 14:58

John Paul Bennett, în vârstă de 13 ani, și sora lui, Lacey, în vârstă de 11 ani, au fost găsiți morți alături de mama lor, Terri Harris, de 35 de ani, și de prietena lui Lacey, Connie Gent, de 11 ani, în timpul unei petreceri în pijamale, în luna septembrie. Damien Bendall, iubitul transformat în monstru, a fost acuzat de toate cele patru crime și a fost arestat preventiv.

În urma anchetei efectuate după tragedie, oamenii legii au stabilit că fetiţa de 13 ani a fost şi abuzată sexual, Damien Bendall fiind acuzat şi de violarea acesteia.

Crime tulburătoare în Anglia. O petrecere în pijamale s-a transformat într-un masacru

Tragedia a avut loc într-o locuinţă din Killamarsh, în apropiere de Sheffield, Anglia. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au avut parte de o imagine tulburătoare. La faţa locului, anchetatorii au descoperit-o pe Terri Harris şi pe fiul şi fiica sa, John, 13 ani și Lacey, 11 ani, dar şi pe un prieten al fetei, care venise pentru o petrecere în pijamale.

Pe acelaşi subiect

Copilaşii au fost înmormântați în cadrul unei procesiuni private, la două zile după ce apropiaţii au ieşit pe străzi pentru a-și lua rămas bun de la mama lor. Tatăl lor, Jason Bennett, le ceruse anterior celor aflaţi în doliu să învețe să cânte The Greatest Showman's Never Enough pentru slujbă. El a spus că va cânta melodia, deoarece cântecul era special pentru el şi pentru copilaşii săi.

Criminalul  ucis trei oameni într-un moment de pură răutate

Procurorul care a instrumentat cazul nu s-a ferit să detalieze modul înfiorător în care individul a comis crimele. "Pe 18 septembrie, acuzatul a ucis-o pe Terri Harris, care era în primele etape ale unei sarcini. Apoi i-a ucis cei doi copii, pe care îi avea cu un alt partener. A omorât-o și pe Connie Gent, care se aflase acolo pentru a-și petrece noaptea alături de prietena ei. Circumstanțele sunt oribile. Au fost atacuri crude și brutale asupra femeii și a celor trei copii. I-a lovit cu un ciocan cu atât de multă ferocitate încât craniile au fost zdrobite. A fost cât se poate de clar că victimele nu au avut nicio șansă", a declarat Louis Mably. Ordinea în care au fost comise crimele nu a putut fi stabilită, dar este cert că Bendall a umblat din cameră în cameră după victime, ceea ce arată caracterul monstruos al tragediei.

Damien Bendall și Terri Harris se cunoscuseră cu circa 18 luni înainte de nenorocire. Conform sursei citate, cei doi consumau droguri și aveau o relație instabilă. Procurorul a detaliat faptul că, în lunile de dinaintea crimei, Terri i-a spus unui prieten că încearcă să rămână însărcinată din nou și chiar i-a mărturisit mamei sale că se vor căsători, cu toate că nu se simtea bine iar relația cu Bendall o afecta din punct de vedere psihic.

Apelul fatidic a venit într-o duminică dimineață, la ora 7:38. "Vreau să raportez o crimă. Practic am nevoie de poliție și de ambulanță pentru că tocmai am ucis patru oameni", le-a spus criminalul operatorilor de la 999, serviciul de urgență din Regatul Unit. Polițiștii trimiși la fața locului l-au găsit în afara casei, rănit în zona toracelui, ceea ce indica faptul că a vrut să se sinucidă. "Le-a arătat ofițerilor rănile de la piept și de la abdomen și le-a spus că nu vrea să se întoarcă la închisoare. 'Am ucis patru oameni. E una în baie (n.r. victimă), două la etaj și una în dormitor. Iisuse. Sunt cel puțin trei victime. Nu mișcă. Cred că sunt toți morți. Sunt duși, prietene, sunt cu toții duși', le-a spus Bendall, precizând că nu știe de ce a făcut asta și că a și-a pierdut conștiența", a declarat procurorul Louis Mably.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Iisuse. Cred că sunt toți morți" Monstrul care și-a ucis iubita și cei doi copii, la o petrecere cu pijamale, a recunoscut faptele