Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini cu toţi cei opt tineri care au murit, după ce au fost călcaţi în picioare în timpul busculadei de la concertul lui Travis Scott

Ultima victimă dintre cele opt persoane care au fost ucise în timpul unui concert susţinut de Travis Scott a fost numită. Opt tineri au murit, după ce au fost călcaţi în picioare în timpul busculadei.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 10:57

Tragic Madison Dubiski, în vârstă de 23 de ani, a murit în timp ce fratele ei mai mic Ty a încercat să o tragă în siguranță înainte de a dispărea în mulțime, a fost raportat. Peste o duzină de persoane au fost transportate de urgență la spital, după ce opt oameni au murit în timpul festivalului de muzică Astroworld din Houston, Texas, vineri seară.

Un băiat de 14 ani s-a numărat printre cei uciși, iar un copil de 10 ani a fost și el rănit, au spus oficialii. De atunci, toate cele opt victime au fost identificate, iar familiile lor îndurerate îi plâng pe cei dragi.

Numele lui Madison a fost confirmat de judecătorul din comitatul Harris, Lina Hidalgo. Madison a urmat cursurile Universității din Mississippi după ce a absolvit liceul Cy-Fair, potrivit paginii de Facebook a unui membru al familiei, care includea fotografii cu zâmbetul ei strălucitor. Fusese majoretă la liceu, a raportat Houston Chronicle.

Lauren Vogler, o fostă colegă de clasă, a declarat publicației: ''Era strălucitoare, înălțătoare și o fată dulce. Ea a fost cu siguranță sufletul petrecerii și iubită de atât de mulți oameni''.

Pe acelaşi subiect

Restul victimelor decedate în urma tragediei

O altă victimă care a fost identificată a fost Jacob Jurinek, student de la Universitatea Southern Illinois din Carbondale. El a fost descris de cancelarul școlii, Austin Lane, drept ''un tânăr creativ, inteligent, cu o carieră promițătoare în jurnalism și publicitate''. Tânărul de 20 de ani locuia în Naperville, Illinois, și și-a petrecut multe weekenduri cu tatăl său după moartea mamei sale în 2011, a raportat New York Times.

Celelalte șase victime au fost de asemenea identificate în urma tragediei. Unul dintre ei, Danish Baig, avea 27 de ani și a fost ucis după ce a fost zdrobit în timp ce încerca să salveze o rudă în timpul concertului. Moartea sa a fost confirmată de fratele său, Basil, care a împărtășit o fotografie cu el prin Facebook și l-a catalogat drept ''suflet frumos''.

Cea mai tânără victimă este John Hilgert, în vârstă de 14 ani. Adolescentul a fost descris ca un fan ''adorabil'' al baseballului, fiind ''una dintre cele mai drăguțe ființe umane''.

Studentul de la Universitatea din Dayton, Franco Patino, a fost, de asemenea, confirmat drept o altă victimă – Universitatea publicând o declarație despre moartea tânărului de 21 de ani.

Axel Acosta, în vârstă de 21 de ani, student la Washington, a murit și el și a fost descris de instituție drept ''un tânăr cu un viitor vibrant''.

Între timp, People a confirmat că dansatoarea Brianna Rodriguez, în vârstă de 16 ani, este o altă persoană dintre cele opt ucise în tragedie.

Rodolfo „Rudy” Peña, în vârstă de 23 de ani, a fost confirmat ca fiind o altă victimă de către Laredo Morning Times.

Se pare că supraviețuitorii și familiile victimelor vor lua măsuri legale în urma tragediei. Între timp, Travis Scott va acoperi toate costurile de înmormântare pentru victime, au spus reprezentanții săi, conform Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Imagini cu toţi cei opt tineri care au murit, după ce au fost călcaţi în picioare în timpul busculadei de la concertul lui Travis Scott