Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar pe o şosea din Italia. Un român de 25 de ani a sfârşit pe caldarâm, după ce a fost izbit în plin de un şofer neatent

Accident înfiorător în zorii zilei de sâmbătă, 10 decembrie, de-a lungul șoselei care leagă localitățile San Nicolò și Noce, provincia Piacenza. În jurul orei 6, un tânăr român de 25 de ani a fost lovit mortal de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 18:35

Un român de 25 de ani a sfârşit pe caldarâm, în Italia
Un român de 25 de ani a sfârşit pe caldarâm, în Italia - Il Piacenza

Impactul a fost atât de violent încât românul a fost aruncat mai întâi pe parbrizul mașinii, spărgându-l, și apoi a fost proiectat pe şosea. Oamenii legii spun că este posibil ca șoferul să nu fi văzut pietonul sau să nu aibă suficient timp ca să frâneze. O anchetă este în curs de desfăşurare pentru a depista viteza cu care conducătorul vehiculului se deplasa, dar şi pentru a fi clarificate circumstanţele producerii tragediei.

Încercările personalului medical de a-l readuce la viață pe tânăr au fost în zadar, aşa că tot ce au mai putut face medicii au fost să constate decesul. Românul a murit pe loc, rănile suferite în urma impactului fiind mult prea grave.

Respectivul tronson de drum a fost temporar închis în urma accidentului pentru a permite oamenilor legii să efectueze măsurătorilor specifice. Cadavrul românului a fost transportat la morgă. Şoferul maşinii a scăpat doar cu câteva răni uşoare, notează Il Piacenza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Imagini de coşmar pe o şosea din Italia. Un român de 25 de ani a sfârşit pe caldarâm, după ce a fost izbit în plin de un şofer neatent