Antena Meniu Search
x

Imagini interzise minorilor, difuzate pentru 13 secunde în timpul rubricii meteo de la un post TV american

Telespectatorii unui post de televiziune american, afiliat CBS, au avut parte de un mare şoc în timpul buletinului meteo de la ora 18:00. Pentru 13 secunde, pe ecranul unde ar fi trebuit să apară harta cu temperaturile prognozate au rulat scene dintr-un film pentru adulţi.

de Redactia Observator

la 21.10.2021, 16:24

În timpul rubricii meteo de la un post TV american, pe ecran a rulat pentru scurt timp un film pentru adulţi
În timpul rubricii meteo de la un post TV american, pe ecran a rulat pentru scurt timp un film pentru adulţi - KREM2 via The Sun

O eroare care cu greu putea trece neobservată: duminică, în timpul rubricii meteo de la un post de televiziune american, harta locală a fost înlocuită pentru scurt timp de un film pentru adulţi. Prezentatoarea Michelle Boss, care se afla la mijlocul buletinului meteo KREM de la ora 18:00, a continuat să vorbească despre vreme, cu toate că nimeni nu mai era atent la prognoza meteorologilor.

Imagini cu conţinut pornografic, la rubrica meteo

Imaginile interzise minorilor au rulat 13 secunde, iar la câteva ore după incident postul de televiziune afiliat CBS şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Potrivit unui raport publicat de The Sun, KREM a declarat că "un videoclip nepotrivit a fost difuzat în prima parte a programului TV. Suntem preocupaţi să ne asigurăm că acest lucru nu se va repeta". Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă. Presa locală scrie că au fost trimise numeroase plângeri din partea cetăţenilor, însă până acum nu a fost numit niciun vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Imagini interzise minorilor, difuzate pentru 13 secunde în timpul rubricii meteo de la un post TV american