Antena Meniu Search
x

"Îmi e greu să dorm noaptea”. Calvarul unui chinez care descoperit un cadavru sub patul unei camere de hotel din Tibet

Un bărbat din China, care se cazase la un hotel de renume din Tibet, a dus la descoperirea unui cadavru sub patul său după ce acesta s-a plâns de mirosul deranjant din cameră. A postat experienţa sa pe reţelele sociale, care a strâns mii de reacţii. Hotelul a negat existenţa acestui incident.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 13:46

- Trip.com

Bărbatul a simţit un miros „puternic” când s-a cazat în hotelul său din Lhasa pe 21 aprilie. După ce s-a mutat într-o altă cameră, sub patul pe care dormise 3 ore, a fost descoperit un cadavru. Mai târziu în acea noapte, poliția i-a spus că au arestat o persoană în legătură cu acest caz, informează BBC.

Bărbatul, identificat în presa locală doar ca Zhang, a declarat ulterior că a părăsit oraşul a doua zi.

Guzang Shuhua Inn, hotelul popular printre influenceri

Zhang a postat o recenzie a șederii sale online, dar nu a atras prea multă atenție până când un alt utilizator a distribuit o captură de ecran a recenziei pe rețelele sociale pe 28 aprilie. Hotelul a răspuns la această postare, negând cu totul incidentul.

Pe acelaşi subiect

Zhang și-a împărtășit apoi experiența pe Weibo, una dintre cele mai mari platforme de social media din China, și a ataşat o chitanță ca dovadă a șederii sale. Acest lucru a atras atenția presei locale, care la scurt timp l-a contactat pentru un interviu.

„Sunt foarte speriat și încă îmi e greu să dorm noaptea”, a spus el pentru publicaţia Shangyou News într-un interviu pe 30 aprilie. El a spus că odată ce a intrat în cameră, s-a odihnit câteva ore, înainte de a ieși în jurul orei 15:30. S-a întors câteva ore mai târziu să se schimbe pentru cină. A observat din nou mirosul, dar a presupus că ar putea veni de la brutăria de la parter sau din cauza sistemului de încălzire al camerei. Când s-a întors după cină, mirosul era atât de urât, încât a cerut să fie mutat în altă cameră.

O persoană a fost arestată 

Târziu în noapte, personalul hotelului a bătut la ușa lui Zhang și l-a rugat să coboare în camera pe care o eliberase iniţial. Poliția aștepta acolo pentru a-i lua declarația și pentru a-i recolta probe ADN. El spune că i-au spus să nu-și facă griji pentru că au arestat deja pe cineva în cadrul anchetei lor. Poliția nu a dezvăluit mai multe detalii despre caz, dar a difuzat un videoclip cu suspectul arestat într-un tren către orașul Lanzhou, care se află într-o altă provincie.

Zhang a spus că a fost reticent în a-și face publica experiența, dar a fost forțat să o facă din cauza negării hotelului și a acuzațiilor de pe rețelele de socializare că ar fi inventat incidentul.

Postările sale care descriu cele întâmplate au stârnit de atunci mii de comentarii și zeci de mii de reacții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Îmi e greu să dorm noaptea”. Calvarul unui chinez care descoperit un cadavru sub patul unei camere de hotel din Tibet