Antena Meniu Search
x

Galerie foto Împreună și dincolo de moarte: Doi soți, căsătoriți de 79 de ani, au murit unul după altul, la doar câteva ore distanță, în SUA. Nu au suportat să fie despărțiți

O iubire ca în filme, dar adevărată. Doi bâtrânei de 100 de ani, căsătoriți de 79 de ani, au murit unul după altul la doar câteva ore distanță. Nu au putut sta separați nici măcar după moarte.

de Monica Palade

la 07.12.2022, 18:49

Povestea de dragoste dintre June și Hubert Malicote s-a sfârșit săptămâna trecută, după aproape opt decade împreună. Fiul lor, Sam, 76 de ani, a povestit pentru Dayton Daily News că mama lui s-a îmbolnăvit la o zi după Ziua Recunoștinței și a fost internată la spital.

Împreună și dincolo de moarte

Văzând că starea de sănătate a femeii iubite se deteriorează pe zi ce trece, Hubert a început să se simtă și el rău. A fost internat la rândul său, într-un pat alăturat, în același centru medical. Cinci zile mai târziu, pe 30 noiembrie, bătrânelul a murit în somn. Potrivit fiului său, pensionarul a murit de inimă rea. După 20 de ore, soția lui, June, îl urma în moarte.

Sam mai spune despre părinții săi, care au mărturisit anterior că nu s-au certat niciodată serios, că au ales „să plece împreună, după o „viață lungă și fericită”.

Pe acelaşi subiect

„Au plecat împreună. Mă simt trist, dar nu ar trebui. Cine se poate aștepta să trăiască o astfel de viață?Au trăit împreună o viață lungă și fericită și au fost devotați lui Dumnezeu și familiei”, a povestit Sam.

Cei doi, care au crescut în Kentucky, s-au întâlnit pentru prima dată în 1941 la o slujbă bisericească și s-au căsătorit un an mai târziu, când aveau amândoi 20 de ani, în timp ce Hubert era acasă în permisie din marină. „Când am văzut-o, am spus că ea va fi aleasă”, a povestit anterior Hubert.

După război, s-au stabilit împreună în Hamilton, Ohio, unde Hubert a obținut un loc de muncă la compania de tehnologie de vânzare cu amănuntul Diebold Inc. Au avut împreună trei copii, șapte nepoți și 11 strănepoți.

June a rămas acasă să își crească copiii, lucru despre care Hubert a spus că a fost „superb”. „Era o mamă grozavă care a stat acasă. Făcea rochii pentru fete. A plantat o grădină mare. Ea făcea conserve, a fost o mamă bună”.

În iunie, după ce și-au sărbătorit cea de-a 79-a aniversare a nunții, cuplul a împărtășit câteva secrete despre dragostea lor de lungă durată, iar Hubert a mărturisit că și-au promis să nu intre niciodată într-o ceartă serioasă.

„Nu am trecut prin viață fără probleme, dar nu am face niciodată nimic pentru a ne răni unul pe celălalt”, a împărtășit el. „Dacă există controverse, pleacă pentru câteva minute. Apoi revii și schimbi subiectul sau rezolvi”.

„Nu am avut nicio ceartă”, a mărturisit și June. „Nu vrei să rănești niciodată pe cel pe care îl iubești. Pune-l pe primul loc, deasupra propriilor sentimente. Dacă aveți dificultăți, rezolvați-le. Aș spune să nu mergi niciodată nervos la culcare”.

Bătrânul de 100 de ani a spus pentru Today la începutul acestui an că nu și-ar putea imagina o viață fără June, adăugând: „Este ca și cum dacă nu suntem împreună, echipa este ruptă”. El a explicat că găsesc bucurie în a face lucruri simple unul cu celălalt, cum ar fi vizionarea de filme western vechi și a dezvăluit că se asigură că stau la cină împreună în fiecare seară. „Nu am ieșit niciodată prea mult. Când copiii erau mai mici, eram fericiți stând în jurul mesei împărtășind povești despre ziua noastră”, a continuat el. „Am avut o viață minunată”.

Fiica lor, Jo, mărturisea că părinții ei sunt „atât de fericiți să se vadă” în fiecare dimineață și că „se salută mereu zâmbindu-și larg”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Împreună și dincolo de moarte: Doi soți, căsătoriți de 79 de ani, au murit unul după altul, la doar câteva ore distanță, în SUA. Nu au suportat să fie despărțiți