Antena Meniu Search
x

Fată de 16 ani, la un pas de moarte ca să-și vadă iubitul. A căzut în gol 7 metri, după ce a ieșit pe geam pe o funie din cearșafuri

O adolescentă de 16 ani de la Liceul Pedagogic "Ștefan Bănulescu" din Călărași a fost la un pas de moarte, după ce a sărit de la geam pentru a se întâlni cu iubitul. Fata de clasa a noua, care locuiește în internatul unității de învățământ, a legat câteva cearșafuri pentru a ajunge afară, însă a căzut în gol de la 7 metri. Impactul putea să-i fie fatal. A ajuns la spital cu mai multe fracturi la coloană, iar medicii o țin sub supraveghere, transmite CălărașiPress.ro.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 16:31

tânără la geam cu cearșafuri
Fată de 16 ani, la un pas de moarte ca să-și vadă iubitul. A căzut în gol 7 metri, după ce a ieșit pe geam pe o funie din cearșafuri - Profimedia Images (imagine ilustrativă)

Se pare că tânăra ar fi avut o întâlnire cu persoana iubită, însă pedagogul de serviciu nu i-a permis să părăsească internatul. De menționat este că adolescenta, beneficiară a Centrului de Plasament din Perișoru, este cunoscută cu tulburări mentale, fiind sub supraveghere medicală de mai multă vreme. De altfel, chiar colegii ei spun că fata nu este la prima încercare de acest fel, doar că acum s-a terminat rău. "S-a aruncat din cauza iubitului ei, așa am înțeles", a spus un coleg de liceu.

"Această elevă din centrul Perișoru a dorit să fugă din cămin, din câte am înțeles, doar voia să fugă, nu cunoaștem destinația finală. Pur și simplu, din cauza măsurilor de securitate adoptate la nivelul unității, ea a dorit să plece și a apelat la acest gest de a sări de la etaj", a declarat Mihai Aurelian Dorin, director adjunct la Liceul Pedagogic "Ștefan Bănulescu".

Adolescenta din Călărași care a căzut de la geam voia să-și vadă iubitul

"Aseară am înregistrat un eveniment nefericit. Șeful de centru m-a anunțat despre acest incident, unde o copilă de 15 ani, a Centrului de la Perișoru, a încercat să fugă pentru a se întâlni cu iubitul ei, programase în prealabil, probabil o întâlnire, cu băiatul respectiv", a explicat Daniela Arbagic, director general DGASPC Călărași.

În cauză, polițiștii IPJ Călărași desfășoară cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fată de 16 ani, la un pas de moarte ca să-și vadă iubitul. A căzut în gol 7 metri, după ce a ieșit pe geam pe o funie din cearșafuri