Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "În România găsești absolut peste tot. În SUA nu". Americancă stabilită la noi în țară, nervoasă la întoarcerea în America. Ce nu găsește nicăieri acolo

O femeie din America stabilită în România, întoarsă în țara natală, s-a înfuriat după ce a realizat că SUA nu au ceva ce în România "găsești peste tot". Clipul postat de femeie pe TikTok a strâns zeci de reacții.

de Redactia Observator

la 12.08.2024 , 09:41

Americancă stabilită la noi în țară, nervoasă la întoarcerea în America. Ce nu găsește nicăieri acolo Americancă stabilită la noi în țară, nervoasă la întoarcerea în America. Ce nu găsește nicăieri acolo - Capturi TikTok / jannadamigeana

Janna este o femeie din SUA, căsătorită cu un român și stabilită la noi în țară, în Cluj-Napoca. Femeia, care s-a autointitulat pe TikTok "jannadamigeana", are mare succes pe rețelele de socializare în România.

Într-un filmuleț postat recent pe TikTok, femeia se arată de-a dreptul enervată pentru faptul că în foarte multe magazine din SUA nu există POS, pentru a face plăți cu cardul contactless, lucru pe care, în România, îl găsești în "absolut orice magazin".

Femeia din SUA, nervoasă pe situație

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Este incredibil, dar și enervant, în câte magazine din SUA nu există POS ca să poți plăti cu cardul contactless. Vorbin de acele POS unde pui cardul sau telefonul și îți ia automat banii. Wallmart ecel mai mare retailer din SUA și POS-ul nu funcționează. Sunt la o benzinărie acum, în SUA, și POS-ul nu funcționează. Deci nu pot plăti cu cardul. Absolut orice magazin din România are integrată plata cu cardul. În 99% dintre cazuri, în magazinele din România este acceptată plata cu cardul contactless. Au POS și nu poți plăti. Asta nu se întâmplă și în SUA. Vă rog, poate cineva să-mi explice?", spune femeia pe TikTok.

Comentariile nu au încetat să apară, la scurt timp după ce a postat clipul pe TikTok.

"Wow, nu mă așteptam la asta. Ori de câte ori a trebuit să cumpăr ceva din SUA, jumătate din timp cardurile mele nu funcționau. Slavă domnului că mi-a plătit un prieten", a scris o urmăritoare. 

"Chiar dacă mergi în cel mai mic sat din România, tot o să găsești un magazin care are POS, e adevărat", a comentat la postare un alt urmăritor de pe TikTok. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Mapamond » "În România găsești absolut peste tot. În SUA nu". Americancă stabilită la noi în țară, nervoasă la întoarcerea în America. Ce nu găsește nicăieri acolo