Antena Meniu Search
x

Foto Influenceriță de 19 ani, drogată, violată și bătută la o petrecere, în Brazilia. Însângerată, tânăra a postat imaginile pe internet

O tânără influenceriță din Brazilia cere dreptate după ce ar fi fost drogată, violată și bătută de către un alt grup de influenceri, la o petrecere organizată la o fermă. Geovana Pontes, în vârstă de 19 ani, a publicat pe internet imagini în care apare cu răni grave în zona feței, pe care susține că i le-au provocat agresorii. La data publicării fotografiilor, pe 29 ianuarie, femeia avea aproape 250.000 de urmăritori, transmite Daily Mail.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 16:59

Tânăra susține că ar fi fost bătută și agresată sexual de către alți influenceri. Victimă ar fi fost și un prieten de-al ei, ce fusese invitat la petrecerea organiată la o fermă. În dreptul fotografiilor postate pe internet, în care apare cu fața însângerată, femeia a scris doar "Justiție". Postarea a devenit imediat virală și a adunat peste 200.000 de aprecieri. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Influencerița, violată și bătută la o fermă

Într-un interviul acordat publicației locale Record TV, agresiunea ar fi avut loc la o fermă din localitatea Igarata, aflată în statul brazilian Sao Paolo. Acolo, Geovana Pontes ar fi fost drogată și obligată să facă sex cu cel puțin trei tineri. Prietenul ei ar fi fost, de asemenea, atacat de un grup de bărbați. Femeia susține că agresorii ar fi închis ușa în timpul violului, pentru a o împiedica să fugă.

Pe acelaşi subiect

"Nu era mâncare, nu era semnal, nu era nimic. Nu aveam cum să ies de acolo. Nu intra și nu ieșea nimeni din casă", a povestit ea. Pontes susține că un influencer a prins-o de gât și a lovit-o direct în față. "Da, doare, asta e. Asta meriți", ar fi spus ceilalți doi agresori, atunci când s-a prăbușit la pământ în urma loviturii. "Am făcut sex fără consimțământ. Eram vulnerabilă, nu știam ce se petrece", a mărturisit ea.

Poliția din Brazilia a deschis o investigație

Geovana Pontes a depus plângere pentru viol, agresiune și sechestrare. La peste trei săptămâni de la atac, femeia s-a plâns pe social media de progresul investigației, cerându-le totodată urmăritorilor să aibă răbdare. "Pentru cei care cred că eu sunt cea care face dreptate. Eu îmi fac partea, dar justiția nu se face peste noapte, din păcate. Ce vreți să fac? Să lovesc judecătorul, poliția, ca să-mi rezolve cazul? Nu merge așa, totul este un proces", a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Influenceriță de 19 ani, drogată, violată și bătută la o petrecere, în Brazilia. Însângerată, tânăra a postat imaginile pe internet