Antena Meniu Search
x

Foto Influenceriţă desfigurată după o intervenţie estetică la buze. "Risca să nu mai poată respira"

Intervenţiile estetice sunt tot mai răspândite, mai ales în rândul persoanelor publice, care apar la TV sau au o carieră în online. Însă pot deveni o adevărată loterie: rezultatul final poate fi cel dorit sau dimpotrivă, unul îngrozitor. Iar în cel mai grav caz, o astfel de intervenţie poate veni la pachet şi cu probleme medicale. Este şi cazul unei tinere influencer care s-a trezit cu faţa distrusă şi posibile probleme de respiraţie după ce şi-a injectat acid în buze. Marwa Merazka a postat imagini în care apare, practic, desfigurată.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 17:05

La fel ca multe alte vedete din televiziune şi social media, Marwa Merazka a apelat la ajutorul intervenţiilor estetice. S-a ales, însă, cu mari regrete: tânăra influencer a mărturisit că nu a fost mulţumită de rezultatul augmentării buzelor, aşa că a mers la un medic pentru a remedia problema. Marwa Merazka a încercat să înlăture substanţa din buze, dar lucrurile nu au mers conform planului. Urmările au fost grave: şi-ar fi putut bloca total căile respiratorii.

Explicaţiile unui medic estetician

în mod normal, câteva injecţii ar fi fost suficiente pentru ca o enzimă specifică să dizolve acidul hialuronic şi să aducă buzele la forma iniţială. Însă femeia de 26 de ani a rămas practic desfigurată, în urma unei reacţii alergice extrem de puternice. În imaginile postate pe internet, Marwa Merazka apare cu faţa umflată şi buze imense. 

"Este o reacţie inflamatorie în lanţ, care apare când injectăm astfel de substanţe", a explicat pentru Le Parisien Sameh Bougossi, medic specialist în chirurgie estetică. "Totuşi, în mod obişnuit, în câteva ore totul ar trebui să revină la normal. Nu a fost şi cazul tinerei aspirante la un post în televiziune. Ar fi putut avea acelaşi efect şi la nivelul organelor interne, să nu mai poată respira", a adăugat el. Marwa Merazka şi-a revenit după cinci zile de chinuri şi o vizită la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Influenceriţă desfigurată după o intervenţie estetică la buze. "Risca să nu mai poată respira"