Antena Meniu Search
x

O influenceriţă şi vedetă de pe TikTok este implicată într-un proces pentru uciderea a doi bărbaţi. Tânăra voia să acopere aventura secretă a mamei

O influenceriţă de pe TikTok a fost acuzată că ar fi ucis doi bărbați şi că le-ar fi spus poliţiştilor "o grămadă de minciuni" în legătură cu implicarea ei în accident, potrivit BBC

de Iris Duţescu

la 30.10.2022, 18:30

Mahek Bukhari
O influenceriţă de pe TikTok a fost acuzată că ar fi ucis doi bărbați - Facebook

Mohammed Hashim Ijazuddin și Saqib Hussain, ambii în vârstă de 21 de ani, au murit în februarie pe drumul A46 din Marea Britanie, în apropiere de Leicester. Mahek Bukhari, în vârstă de 23 de ani, mama ei Ansreen Bukhari, în vârstă de 45 de ani, și alți șase sunt acuzați de uciderea lor. Se presupune că grupul ar fi scos de pe carosabil maşina celor doi bărbaţi, pentru a păstra secretă o aventură dintre Ansreen și Hussain.

În prima zi a procesului de la Curtea Leicester Crown, juriului i s-a spus că Hussain a amenințat că îi va trimite soțului lui Ansreen videoclipuri și imagini explicite cu ea, după ce femeia a pus capăt relației lor de trei ani. Mama și fiica ar fi complotat împreună cu alte șase persoane pentru a-l face pe Hussain să se vadă cu ele într-o parcare din Leicester. Toți cei opt inculpați au negat cele două acuzații de crimă și acuzația de omor din culpă.

Influenceriţa a minţit poliţiştii

În a doua zi a procesului, juriului i s-a arătat porţiuni dintr-un interviu de poliție cu influenceriţa Mahek Bukhari, care a avut loc după arestarea ei, la câteva ore după accident. Procurorul Collingwood Thompson KC a spus că, în timp ce fratele ei a fost întrebat despre mașină, Mahek Bukhari a avut un apel de 14 minute cu co-inculpatul Raess Jamal. 

"Este destul de clar că ne-a spus o poveste inventată pentru a înșela poliția”, a declarat Thompson. El a mai spus că un mesaj  pe care fiica lui Ansreen Bukhari i l-a trimis acesteia pe Snapchat spunea: "E riscant... dacă mai era cineva în mașină... a zis să spui că eraţi doar tu și mama". Procuratura susține că persoana la care se face referire a fost Jamal.

Ofiţerii de poliţie au urmărit una dintre maşinile implicate în accident, un Audi TT, care i-a condus pe poliţişti la casa lui Bukhari. Odată ce s-a stabilit că femeile se aflau în maşină, Mahek Bukhari a susţinut în faţa ofiţerilor că ea și mama ei erau la Nottingham la momentul accidentului, dar procurorii au căzut de acord că fata a minţit. Cele două au fost arestate şi transferate la Leicester pentru a fi intervievate de poliţie. Procesul este încă în desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O influenceriţă şi vedetă de pe TikTok este implicată într-un proces pentru uciderea a doi bărbaţi. Tânăra voia să acopere aventura secretă a mamei