Antena Meniu Search
x

Influenceriţă din Dubai, amendată cu 1.800 de euro pentru că a mers pe o plajă cu nisip roz din Sardinia, unde accesul era interzis

O creatoare de conţinut din Dubai a fost amendată cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă interzisă cu nuanţe roz din Sardinia, înainte de a distribui pe reţelele de socializare o serie de clipuri video şi fotografii cu escapada sa, informează The Guardian.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 10:36

Influenceriţă din Dubai, amendată cu 1.800 de euro pentru că a mers pe o plajă cu nisip roz din Sardinia, unde accesul era interzis
Influenceriţă din Dubai, amendată cu 1.800 de euro pentru că a mers pe o plajă cu nisip roz din Sardinia, unde accesul era interzis - Profimedia

Femeia a ajuns cu o barcă pneumatică pe ţărmul Spiaggia Rosa, o plajă renumită pentru nisipul său roz de pe micuţa insulă Budelli din Sardinia, ignorând, se pare, toate semnele de interdicţie, potrivit relatărilor din presa italiană.

Femeia a ignorat toate interdicţiile

Turiştilor li s-a interzis să se plimbe pe plajă - de pe care nisipul a fost adesea furat - şi să înoate în marea de acolo încă din anii 1990, dar pot vizita insula în timpul zilei cu ajutorul unei bărci şi li se permite să se plimbe pe o potecă din spatele plajei.

Articolul continuă după reclamă

Femeia, de origine braziliană care trăieşte în Dubai, a încărcat conţinutul pe @Rogeriaguiadubai, un cont de Instagram cu peste 35.000 de urmăritori. Într-unul dintre clipurile video, ea îşi filmează urmele de paşi pe nisip, pe melodia La Vie en rose a lui Édith Piaf, care se aude pe fundal, potrivit news.ro.

Pe acelaşi subiect

Încălcarea, care se presupune că a avut loc în urmă cu câteva zile, a stârnit indignarea oamenilor din Sardinia, determinându-i pe ofiţerii de la paza de coastă din arhipelagul La Maddalena, care include Budelli, să investigheze .

Aceştia au dat repede de urma femeii din Dubai şi i-au comunicat amenda de 1.800 de euro, din care 300 de euro pentru încălcarea interdicţiei şi 1.500 de euro pentru că a sosit la bordul unei ambarcaţiuni care nu avea autorizaţie de acces în Budelli.

Femeia a închiriat bărcuţa, iar proprietarul firmei de închiriere nu ştia că aceasta intenţiona să navigheze cu ea până pe insulă.

Contul Instagram al femeii este modul privat.

Budelli este nelocuită, deşi timp de peste 30 de ani a fost casa unui rezident, Mauro Morandi, care a descoperit insula în 1989, după ce catamaranul său s-a stricat în drum spre Pacificul de Sud.

Morandi, comparat de unii cu Robinson Crusoe, a reuşit să rămână după ce a devenit îngrijitorul de facto al insulei, dar în 2021, bărbatul, care avea 84 de ani, a fost forţat să plece de către autoritatea care administrează parcul naţional La Maddalena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Mapamond » Influenceriţă din Dubai, amendată cu 1.800 de euro pentru că a mers pe o plajă cu nisip roz din Sardinia, unde accesul era interzis