Antena Meniu Search
x

Foto Influencerița Larissa Borges a murit fulgerător, la 33 de ani, după un infarct. Ultima postare pe IG nu dădea niciun indiciu despre o posibilă boală

Larisa Borgess, o influenceriță în vârstă de 33 de ani din Brazilia, a murit fulgerător după ce a suferit două atacuri de cord. Tânăra s-a stins la spital luni, pe 28 august, după o săptămână în care medicii s-au luptat să o țină în viață.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 30.08.2023, 12:01

Larissa Borges, studentă la Educație Fizică și Sport, a fost internată în spital pe 20 august, după ce ar fi suferit un infact în orașul Gramado din Brazilia, se arată într-o postare a familiei. La scurt timp a venit și al doilea atac de cord, care i-a fost fatal, transmite The Sun. Medicii au luptat să o țină în viață, însă inima tinerei a cedat definitiv luni.

Larissa era studentă la Educație Fizică și avea zeci de mii de urmăritori pe Instagram

Urmărită de peste 30.000 de persoane pe Instagram, Larissa părea într-o formă fizică de invidiat și posta des fotografii ce primeau mii de aprecieri. Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, cu pantaloni de piele, o geacă scurtă, dar accesorizată cu o căciulă albă şi ochelari de soare, Larissa părea gata pentru o zi obişnuită, ca oricare alta, în ultima postare de pe internet. Nimic nu dădea de înţeles că urma să se petreacă o tragedie în doar câteva ore.

Imediat după internare, apropiații au preluat conturile ei de social media și au postat constant informații despre starea ei de sănătate, primind mereu mesaje de încurajare și susținere de la fani. Din nefericire, ieri a venit vestea tragică. "Fiica noastră dragă, mergi către Dumnezeu și fii binecuvântată", se arată în mesajul postat pe Instagram.

Familia cere acum ajutor prin donații pentru a-i aduce trupul din Gramado în localitatea natală. "Orice sumă, oricât de mică, va face o diferență și va ușura povara familiei în aceste vremuri grele", au transmis rudele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Mapamond » Influencerița Larissa Borges a murit fulgerător, la 33 de ani, după un infarct. Ultima postare pe IG nu dădea niciun indiciu despre o posibilă boală