Antena Meniu Search
x

Foto Îngropată de vie de viitorul soţ, o femeie şi-a săpat cu unghiile drumul înapoi spre lumină. A trăit să-şi vadă "călăul" închis de judecătorii galezi

O viitoare mireasă, bătută crunt şi îngropată de vie de cel cu care urma să-şi unească destinul, a reuşit să sape cu unghiile drumul înapoi spre lumina zilei. A trăit să-şi vadă agresorul trimis după gratii, dar problemele grave de sănătate cu care s-a ales în urma incidentului dramatic au răpus-o, în cele din urmă.

de Redactia Observator

la 10.04.2022, 15:55

La 34 de ani, pe când se visa în rochie de mireasă, în faţa altarului, alături de bărbatul iubit, o femeie a fost atacată brutal şi îngropată de vie chiar de viitorul soţ. Cei doi se certaseră, iar Stacey Gwilliam îşi ameninţase logodnicul că îl părăseşte. Cuprins de o furie oarbă, bărbatul nu a mai ţinut cont de nimic: "Dacă eu nu te pot avea, nimeni nu o va face", ar fi spus acesta. Dar femeia nu murise. A reuşit cu eforturi supraomeneşti să iasă din mormântul improvizat şi să-şi aducă în faţa instanţei de judecată "călăul". 

Bărbatul şi-a îngropat de vie iubita

Keith Hughes, pictor şi decorator de interioare, era cu cinci ani mai în vârstă decât partenera sa, relatează Daily Star. Acesta a încercat să-i frângă gâtul femeii, iar după ce a crezut că a ucis-o i-a ascuns trupul într-o groapă camuflată de tufişuri. Nu mică i-a fost surpriza când poliţiştii l-au arestat, după o goană nebună în care bărbatul şi-a distrus maşina. "Nu o veţi găsi niciodată", le-ar fi spus oamenilor legii, care l-au contrazis, însă. Stacey Gwilliam era vie, dar nu şi nevătămată. 

Femeia a trăit să-şi vadă "călăul" condamnat

Femeia a rămas cu grave probleme de sănătate. Se deplasa cu ajutorul unui baston şi avea dificultăţi de auz şi vorbire. În plus, respira cu greu, iar într-un final corpul ei a cedat, din cauza unei pneumonii. La şase ani după incidentul petrecut în Ţara Galilor, Stacey Gwilliam a încetat din viaţă. 

"Nu voi uita niciodată ce mi-a făcut în ziua aceea. Sper că nici el. (...) Din clipa în care mi-am revenit din comă trăiesc în suferinţă şi durere. Nu puteam să vorbesc ori să mănânc. Eram foarte slăbită după ceea ce am trăit îngropată, pe drumul de coastă", a povestit ea în faţa judecătorilor. Bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Îngropată de vie de viitorul soţ, o femeie şi-a săpat cu unghiile drumul înapoi spre lumină. A trăit să-şi vadă "călăul" închis de judecătorii galezi