Antena Meniu Search
x

''Inimile noastre sunt alături de familie''. O poştăriţă a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini, în SUA

O poştăriţă a fost ucisă de o haită de câini într-un atac îngrozitor, după ce vehiculul ei s-a stricat. Pamela Jane Rock, în vârstă de 61 de ani, din Melrose, a fost atacată duminică în timp ce se afla pe traseul ei zilnic. Incidentul nefericit a avut loc în Florida. 

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 18:58

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Locuitorii au spus poliției că au auzit țipete și au văzut-o pe femeie întinsă la pământ, fiind atacată de cinci câini. Unii trecători au încercat să o ajute, un om chiar trăgând cu pușca în aer pentru a speria animalele, notează Daily Star.  

Medicii nu au mai putut să o salveze pe poştăriţa de 61 de ani

Polițiștii au ajuns la fața locului și au găsit-o pe Pamela întinsă pe pământ, sângerând. Ea a fost dusă de urgenţă la un spital și apoi a fost transportată cu avionul la un centru de traumatologie din Gainesville, Florida, deoarece era în stare critică, dar mai târziu a murit din cauza rănilor.

Câinii erau ținuți în spatele unui gard la o reședință din apropiere și au fost luați duminică de unitatea de control al animalelor. Proprietarul acestora a predat custodia, iar animalele vor fi eutanasiate în cel mai scurt timp. În prezent, nu este clar dacă proprietarul va fi tras la răspundere penală pentru cele întâmplate.

Şeriful a declarat într-un comunicat de presă: ''Inimile noastre sunt alături de victimă și de familia ei care navighează prin aceste vremuri tragice. Este imperativ ca proprietarul să-și asume responsabilitatea de a-și ţine animalele într-un loc sigur, atât pentru siguranța lor, cât și a celor din jur''.

Un comunicat al Serviciului Poștal din SUA spune: ''Serviciul Poștal din SUA este profund întristat de pierderea angajatului nostru. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familie și de colegii ei în acest moment''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » ''Inimile noastre sunt alături de familie''. O poştăriţă a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini, în SUA