Antena Meniu Search
x

Video Însărcinată în 8 luni, Alexandra a sfârşit de mâna iubitului, în Germania. Trupul româncei e încă de negăsit

Omorâtă pentru bani. Este povestea tragică a unei românce dispărute în Germania în urmă cu aproape în an. Fostul ei iubit şi partenerul lui de afaceri au fost arestaţi sub acuzaţia că au răpit-o şi mai apoi au ucis-o pe Alexandra. Trupul româncei, care era însărcinată în opt luni,  nu a fost găsit nici până acum, dar procurorii spun că au suficiente dovezi împotriva suspecţilor. 

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 22:21

Vezi și

În vârstă de 39 de ani, Alexandra a dispărut pe 9 decembrie, lângă Nurnberg. Însărcinată în 8 luni, ea a fost văzută ultima oară la grădinița, unde şi-a lăsat fiica ei adoptivă, în vârstă de 2 ani. Timp de aproape 10 luni, poliţiştii au căutat-o fără încetare. Au periat toate pădurile şi lacurile din apropiere de Nurnberg şi au ajuns cu ancheta până în România. În ultimele săptămâni, mai multe dovezi i-au ajutat să pună totul cap la cap, iar dosarul de dispariţie s-a transformat într-unul de crimă.  

Româncă însărcinată, omorâtă pentru bani

"Un uriaş continget de poliţişti au ajuns în această casă din spatele meu. Două persoane, asupra cărora planează suspiciuni, au fost arestate. Unul dintre bărbaţi este fostul partener al Alexandrei, celălalt, partenerul acestuia de afaceri. Un deznodământ spectaculos în acest caz care a nedumerit poliţia atât de mult timp", transmite Cathrin Khul, reporter Franken Fernsehen.

Procurorii au stabilit că suspecţii au răpit-o pe Alexandra după ce şi-a lăsat fiica la grădiniţă şi mai apoi au ucis-o, deoarece Alexandra a refuzat să-i dea fostului soţ mai bine de jumătate de milion de euro. 

"Cei doi bărbaţi vor fi puşi sub acuzare, printre altele, pentru crimă şi răpire. Trupul Alexandrei nu a fost găsit, dar cu toate acestea, o comisie specială a poliţiei a analizat sute de indicii, iar dovezile au dus către aceşti doi bărbaţi", spune Heike Klotzbucher, procuror.

Alexandra R. trăia în Germania încă din copilărie şi era şefa unei sucursale bancare din Nurenberg. Cu doi ani înainte de dispariţie, împreună cu fostul soţ, a înfiat o fetiţă. Vecinii spuneau că românca şi partenerul ei, în vârstă de 50 de ani, se certau frecvent, aşa că nu s-au mirat, când, în primăvara anului trecut, Alexandra s-a despărţit de soţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Însărcinată în 8 luni, Alexandra a sfârşit de mâna iubitului, în Germania. Trupul româncei e încă de negăsit