Antena Meniu Search
x

"Întinde-ți aripile și zboară spre Ceruri". Durere cumplită după ce o tânără, mamă a unui băieţel de 4 ani, a fost găsită moartă în casă

Durere fără margini pentru o întreagă familie, după ce o tânără de 22 de ani a fost găsită moartă în casă. Băieţelul de doar patru ani era la mamă atunci când autorităţile i-au descoperit cadavrul. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.05.2022, 19:29

Jordi-Mai Richardson
Durere cumplită după ce o tânără, mamă a unui băieţel de 4 ani, a fost găsită moartă în casă - Gofundme

Prietenii lui Jordi-Mai Richardson, în vârstă de 22 de ani, din Leicestershire, spun că au „inima zdrobită”, după aflarea veştii tragice și au descris-o drept „una dintre cei mai drăguţe persoane, neînţelegând de ce a trebuit să piară atât de brusc şi de nedrept.

Nimeni nu poate accepta vestea tragică

Tânăra mamă a fost găsită moartă în casa ei din Barwell, lângă Hinckley, luni trecută. În urmă rămâne un băieţel de doar 4 ani pe nume Logan. Prietena ei, Elle Keogh, în vârstă de 23 de ani, a povestit că aceasta îşi promovase examenul de conducere cu doar câteva săptămâni în urmă şi că urma să primească şi o promovare la serviciu, relatează The Sun. Era foarte fericită şi entuziasmată pentru schimbările care aveau să apară în viaţa ei.

„Ea a avut întotdeauna probleme cu sănătatea mintală, dar era și o persoană cu adevărat fericită și era atât de sociabilă, își dorea mereu să iasă și să vadă oameni și iubea muzica. Era genul de persoană care putea să intre într-o cameră și să facă pe toată lumea să zâmbească instantaneu. A lucrat pentru Cadent, compania de gaze și tocmai avea un interviu pentru o promovare de care era foarte încântată. Era deșteaptă și chiar merita și îşi dorea mult asta”, a spus Elle.

Pe acelaşi subiect

Băieţelul de patru ani stătea cu mama atunci când ea a fost găsită moartă

Fiul lui Jordi-Mai, Logan, stătea cu mama ei în Peterborough când a fost găsită moartă. Prietenii femeii au creat o pagină GoFundMe pentru donații cu scopul de a strânge bani pentru înmormântarea ei, dar şi pentru a-i oferi un ajutor micuţului rămas fără mamă. Până acum a fost strânsă suma de peste 2.000 de lire sterline.

„Nimic nu este încă pus bătut în cuie, dar vrem ca înmormântarea să fie deschisă pentru toată familia ei și pentru mulți prieteni. Vreau să-i ofer cea mai bună omagiere posibilă și, să sperăm, să mai rămână suficienţi bani pentru a-l ajuta pe Logan. Atât de mulți oameni au trimis mesaje și donații”, a spus Elle.

Un donator a scris că Jordi-Mai a fost o mamă extraordinară care „şi-a adorat” fiul: „Era unul dintre cei mai drăguţi oameni pe care i-am întâlnit veodată. Zâmbetul ei era atât de strălucitor. Ştiu cât de mult îl adora pe Logan. Poate că a fost o mamă tânără, dar a făcut o treabă super bună în creșterea fiului ei. Ne va fi tare dor Întinde-ți aripile și zboară spre Ceruri. Odihnă veşnică”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Întinde-ți aripile și zboară spre Ceruri". Durere cumplită după ce o tânără, mamă a unui băieţel de 4 ani, a fost găsită moartă în casă