Antena Meniu Search
x

„A spus că nu poate trăi fără ea”. Un tânăr şi-a pus capăt zilelor la câteva zile după ce iubita a fost găsită moartă, în UK

Iubirea a fost prea puternică şi durerea mult prea mistuitoare pentru un tânăr din Anglia care şi-a luat viaţa la doar câteva zile după ce iubita lui a fost găsită moartă. Le spusese prietenilor şi familiei că nu poate trece mai departe şi nu poate trăi fără ea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.05.2022, 15:53

Craig Daffern, în vârstă de 35 de ani, le-a spus prietenilor săi că „nu ar putea trăi fără” iubita lui, Jenny Shanley, după ce aceasta a fost găsită moartă. A fost deschisă o anchetă după dubla tragedie din Preston, Anglia.

Pierderea iubitei, mult prea greu de suportat

Bărbatul a fost dat dispărut pe 14 ianuarie, după ce a fost văzut ultima dată în zona Thornton-Cleveleys din Blackpool. Poliţia a lansat o operaţiune masivă de căutare, iar cadavrul său a fost descoperit două zile mai târziu, în Preston. Le spusese anterior prietenilor că „nu poate trăi” fără iubita lui, Jenny Shanley, care fusese găsită fără viaţă pe 11 ianuarie, potrivit datelor din anchetă.

Autorităţile sunt de părere că ambele decese au fost cauzate de sinucidere, dar datele preliminare vor fi făcute publice în decursul acestui an, după finalizarea anchetei, relatează Mirror.

Pe acelaşi subiect

Craig, care îşi conducea propria afacere de grădinărit peisagistic, Daffern's Design & Landscapes, a mers la secția de poliție pe 14 ianuarie, după ce nu ar fi reuşit să îşi ia lucrurile din casa iubitei sale. El și-a exprimat, de asemenea, frustrarea că nu a fost ținut la curent cu ancheta cu privire la moartea ei.

Cea mai bună prietenă a bărbatului, Natasha, despre care se presupune că a fost ultima persoană care a vorbit cu el, a spus că l-a sunat în jurul orei 14.25. Prietenii și familia au început să se îngrijoreze când au văzut că nu reuşesc să îl contacteze, în cele din urmă închizându-şi inclusiv telefonul. A fost dat dispărut, dar, din nefericire, trupul neînsufleţit i-a fost descopeit de poliţişti lângă o clădire de centrală telefonică.

Tânărul ar fi încercat şi în trecut să-şi pună capăt zilelor 

Mama lui, Patricia Daffern, care are şi două fiice, Heather şi Amanda, a mărturisit poliţiei că fiul ei ar fi încercat anterior să-şi ia viaţa în iunie 2020. Fusese îndrumat către serviciile de sănătate mintală, dar a refuzat să colaboreze cu medicii de specialitate şi în cele din urmă s-a externat.

Familiile vor întreba întotdeauna de ce cineva a făcut ceea ce a făcut, dar mă tem că nu pot răspunde la asta. Tot ce pot răspunde este cine, când, unde și cum. Craig Daffern a fost găsit mort pe 16 ianuarie pe School Lane, Catforth, Preston, spânzurat, a declarat coronerul Richard Taylor.

„Craig a fost foarte iubit de familia lui și de toți cei care l-au cunoscut, mai ales cu zâmbetul lui și cu personalitatea lui imensă. Ne va fi foarte dor de el şi va trăi în amintirile noastre, amintindu-ne de el şi sărbătorindu-i viaţa aşa cum ar fi făcut-o şi el. Familia și prietenii săi ar dori să mulțumească tuturor celor care au adus un omagiu și au transmis urări din inimă în acest moment tragic”, a conchis familia bărbatului într-o declaraţie făcută publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „A spus că nu poate trăi fără ea”. Un tânăr şi-a pus capăt zilelor la câteva zile după ce iubita a fost găsită moartă, în UK