Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Prea târziu, e moartă". Un bărbat şi-a ucis în moduri cumplite iubita, apoi i-a dat mesaj fostului ei soţ pentru a-l anunţa

Un bărbat i-a trimis fostului soț al iubitei sale un mesaj înfiorător, după ce ar fi sugrumat-o pe femeie cu o curea și a bătut-o cu o bâtă de baseball până şi-a dat ultima suflare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2022, 16:52

Michael Lowell Munger, în vârstă de 53 de ani, este acuzat de crimă de gradul doi după ce ar fi ucis-o pe Lynnie Ann Loucks, în vârstă de 43 de ani, în casa lor din Crow, Minnesota.

Motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem

Poliția a fost chemată în urma unui apel de urgenţă la o adresă de pe Smith Road joi, în jurul orei 8 dimineața, pentru a verifica dacă totul este în ordine, relatează The Sun. Fostul soț al Annei Loucks a sunat polițiștii după ce Munger i-a trimis un mesaj înfricoșător despre „dispariţia ei”, conform documentelor obținute de The Brainerd Dispatch. Polițiștii au ajuns la faţa locului și l-au găsit pe criminal stând pe alee, plin de sânge.

„Aţi întârziat. E moartă”, le-ar fi spus el agenţilor.

Pe acelaşi subiect

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit într-un dormitor de la subsol, zăcând într-o baltă de sânge, cu o curea în jurul gâtului. Criminalul ar fi spus că cei doi s-au certat pe tema infidelităţii şi că el, „a făcut ceea ce a făcut”.

Detalii şocante din anchetă după moartea femeii

Potrivit mărturisirii sale, ar fi sugrumat-o pe femeie cu o centură şi a bătut-o cu o bâtă de baseball până n-a mai respirat.

„Când agenţii au ajuns la faţa locului au găsit o femeie adultă decedată în reşedinţă. Un bărbat a fost arestat la faţa locului şi în prezent este reţinut la închisoarea din județul Crow Wing, în așteptarea procesului de judecată”.

Atât victima, cât și suspectul locuiau împreună la adresa verificată de poliţişti. Munger a fost acuzat de crimă de gradul doi cu intenţie, dar fără premeditare şi crimă de gradul doi fără intenţie, dar în timpul comiterii unei infracţiuni. Următoarea înfăţişare urmează să aibă loc la data de 12 mai.

Se pare că antecedentele penale ale lui Munger includ o pledoarie de vinovăție din 2011 pentru violență domestică gravă în statul Washington și o condamnare în 2016 pentru încălcarea unui ordin de protecție. El a ispăşit, de asemenea, un an de închisoare, după o condamnare din 2015 pentru amenințări teroriste, cu nesocotire nesăbuită față de riscul de a provoca teroare unei alte persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Prea târziu, e moartă". Un bărbat şi-a ucis în moduri cumplite iubita, apoi i-a dat mesaj fostului ei soţ pentru a-l anunţa