Antena Meniu Search
x

Video "Întreabă dacă poate merge să-și vadă mămica pe cer". A crezut că are hemoroizi, însă cancerul a fost cel care i-a adus sfârșitul unei tinere mame din UK

Sfârșit tragic pentru o tânără din UK.Femeia credea că a făcut hemoroizi după ce a născut însă a murit brusc din cauza cancerului intestinal. Fetița ei, în vârstă de 3 ani, va crește acum fără mama ei. Ultima dorință a femeii de pe patul de moarte a fost ca sora ei să aibă grijă de fiica sa. 

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 20:42

A crezut că are hemoroizi, însă cancerul a fost cel care i-a adus sfârșitul unei tinere mame din UK
A crezut că are hemoroizi, însă cancerul a fost cel care i-a adus sfârșitul unei tinere mame din UK - Facebook / Mia Brehme

Mia Brehme, din Leigh, Greater Manchester, avea doar 23 de ani când i s-a dat diagnosticul devastator în această vară. Ea a suferit sângerări anale sporadice de când a avut-o pe Kyla-Mae, în vârstă de trei ani. Mia a presupus că sângerarea ei a fost rezultatul nașterii. Hemoroizii care apar însă după naștere dispar apoi în câteva zile. Unele pot dura însă câteva luni. Cancerul intestinal al Miei a fost detectat doar după ce a fost trimisă pentru investigații mult mai ample, când a început să sufere de oboseală, greață, diaree și constipație, semne clare ale bolii. Testele au arătat că era etapa a patra, cea mai avansată fază, potrivit Daily Mail

Mia a murit luna trecută, la vârsta de 24 de ani, la patru luni după ce a fost diagnosticată. Discuând despre moartea surorii ei mai mici, Alicia, în vârstă de 28 de ani, a spus că diagnosticul ei a fost „un șoc imens”.

A crezut că are hemoroizi, însă cancerul a fost cel care i-a adus sfârșitul

„Era o mamă tânără, în formă și sănătoasă și pur și simplu nu părea adevărat. Mia nu a vrut să știe detaliile, a vrut să rămână pozitivă și să fie în preajmă cât a putut pentru fetița ei”, a declarat sora Miei.

Pe acelaşi subiect

„Eu și Mia am făcut totul împreună, am văzut-o în fiecare zi. Am fost alături de ea pe toată durata sarcinii și am fost partenerul ei la naștere. Dorința Miei de pe patul de moarte a fost să o cresc pe Kyla și o voi face mândră. Kyla seamănă exact cu mama ei și este o mângâiere pentru mine că mama ei trăiește prin ea”, a continuat să povestească Alicia. 

Mia a fost supusă chimioterapiei, care nu a ajutat, înainte de a fi internată la Wigan și Leigh Hospice.

„Aveam o mulțime de planuri să ne creăm amintiri, pentru Kyla, dar până la urmă nu a fost timp. Eram cu ea când a murit și mi s-a rupt inima. Simt că și o parte din mine a dispărut. Kyla continuă să întreabă dacă poate merge să-și vadă mămica pe cer și are un medalion, cu fotografia Miei înăuntru, pe care o sărută”, a declarat sora Miei. 

Există aproape 43.000 de diagnostice de cancer intestinal și 16.800 de decese în fiecare an în Marea Britanie. Simptomele pot fi greu de observat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Întreabă dacă poate merge să-și vadă mămica pe cer". A crezut că are hemoroizi, însă cancerul a fost cel care i-a adus sfârșitul unei tinere mame din UK