Antena Meniu Search
x

“Își iubea unchiul". Și-au ucis nepoțelul cu o bucată de țiglă spartă, apoi i-a ars trupul și l-a aruncat la gunoi. Iranianul de 45 de ani era drogat

Caz tulburător în Iran. S-a drogat, apoi și-a ucis cu brutalitate nepoțelul. Un bărbat de 45 de ani și-a ucis nepotul după ce l-a lovit în repetate rânduri cu o bucată de țiglă spartă. Ca să-și ascundă urmele, a ars trupul neînsuflețit al micuțului și l-a aruncat într-un coș de gunoi.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 17:46

Și-au ucis nepoțelul cu o bucată de țiglă spartă, apoi i-a ars trupul și l-a aruncat la gunoi. Iranianul de 45 de ani era drogat
Și-au ucis nepoțelul cu o bucată de țiglă spartă, apoi i-a ars trupul și l-a aruncat la gunoi. Iranianul de 45 de ani era drogat - Shutterstock

Micuțul Haossam, așa cum a fost numit de autorități, a mers cu unchiul lui la o nuntă, pe 17 martie în Dust Mohammad, Iran. Nimeni nu anticipa ce avea să se întâmple mai târziu, în acea seară. Cei doi păreu inseparabili, iar micuțul a stat în brațele unchiului său aproape toată seara. Totul avea să se schimbe însă, după ce unchiul său a consumat droguri, relatează Mirror.

Și-a ucis în bătaie nepoțelul, după ce a consumat droguri

Ajunși acasă, comportamentul bărbatului s-a schimbat radical față de nepoțelul său. Influențat de substanțele interzise, a apucat o bucată de țiglă spartă și l-a lovit cu brutalitate pe micuțul Hossam. După ce i-a desfigurat fața, l-a înjunghiat și l-a bătut cu ea în mod repetat, până când nepotul său a murit. Apoi a dat foc trupului lui Hossam, a pus rămășițele carbonizate într-un sac și l-a lăsat într-un coș gunoi cu ajutorul a doi prieteni.

Unul dintre săteni a urmărit urmele de sânge până la locul unde era corpului băiatului de cinci ani. După descoperirea cadavrului, suspectul în vârstă de 45 de ani a fost identificat și arestat, s-a stabilit că a comis infracțiunea sub influența drogurilor”, a declarat un oficial al poliției.

Vecinii sunt șocați și nu înțeleg cum ar fi putut bărbatul să recurgă la un asemenea gest barbar. Toată lumea știa că bărbatul avea o relație foarte apropiată cu nepotul său și că îl iubea foarte mult.

Dragostea și afecțiunea unchiului pentru nepotul său erau evidente și toată lumea știa cât de mult îl iubea Hossam pe unchiul său”, a declarat un vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » “Își iubea unchiul". Și-au ucis nepoțelul cu o bucată de țiglă spartă, apoi i-a ars trupul și l-a aruncat la gunoi. Iranianul de 45 de ani era drogat