Antena Meniu Search
x

Iubea natura, telenovelele, iubea viaţa. La 77 de ani se simţea tânără, dar destinul i-a fost potrivnic: singura victimă, după ce un autobuz a spulberat o ceainărie din Manchester

Almena Amica avea 77 de ani şi o poftă de viaţă rar întâlnită, chiar şi la oameni mai tineri. Bătrânica din Manchester, Marea Britanie, iubea muzica, grădinăritul, telenovelele şi natura, şi s-ar mai fi bucurat poate mult timp de acum încolo de toate acestea dacă nu ar fi avut un destin tragic. Femeia a murit spulberată de un autobuz, care a intrat în plin într-o ceainărie cu bubble tea. Cu inimile zdrobite, membri familiei sale îşi plâng bunica pierdută pe vecie.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 22:01

Vezi și

Poliţie, pompieri, ambulanţe, martori în stare de şoc şi o stare de agitaţie generală. Totul după ce un autobuz a ieşit de pe carosabil şi a intrat cu totul într-o ceainărie cu bubble tea din Manchester, Marea Britanie, în zona Grădinilor Piccadilly. În urma impactului, o femeie a murit, iar alte 11 persoane au fost rănite, relatează BBC.

"Autobuzul morţii" a ucis o femeie de 77 de ani, cu o poftă de viaţă extraordinară

"Una dintre cele mai oribile scene la care am asistat, mă rog ca toți cei implicați în incidentul din grădinile Piccadilly să fie bine și să treacă cu bine, inima mea este alături de toți cei implicați", a mărturisit cu o zi în urmă un martor. pe rețeaua de socializare X (Twitter). Însă pentru o femeie, incidentul a fost mortal. Potrivit Mirror, victima se numeşte Almena Amica şi avea 77 de ani. Familia o striga "Mena".

Aceasta a fostr transportată la spital, alături de ceilalţi răniţi, însă starea ei s-a înrăutăţit şi marţi, în jurul orei prânzului, a decedat. "Mena se implica trup şi suflet pentru rudele şi prietenii săi şi avea o credinţă de nestrămutat. Iubea muzica, grădinăritul, telenovelele şi natura", a mărturisit un apropiat al victimei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Era membrul senior al familiei noastre, cea mai bătrână soră şi strămătuşă. Cu toţii o iubeam nespus, iar prezenţa ei ne va lipsi enorm. Mena era o persoană retrasă, aşa că familia cere să ne respectaţi dreptul la intimitate în aceste momente de doliu", a adăugat persoana cu pricina.

Şoferul autobuzului, arestat

Şoferul, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a fost arestat la faţa locului, acuzat de conduită periculoasă la volan. Acesta a ieşit pe cauţiune.

"A fost un incident tragic, cu o mulţime de martori, într-o zonă aglomerată din centrul oraşului", a declarat sergentul Louise Warhurst. Investigaţia e în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Iubea natura, telenovelele, iubea viaţa. La 77 de ani se simţea tânără, dar destinul i-a fost potrivnic: singura victimă, după ce un autobuz a spulberat o ceainărie din Manchester