Antena Meniu Search
x

Foto ''Iubirea noastră, inima noastră.'' Omagiu adus fetei de 14 ani care a fost lovită mortal de un şofer drogat din UK, de Revelion

Părinții unei fete de 14 ani, izbită în plin pe trecerea de pietoni de un autoturism Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat aflat sub influenţa substanţelor interzise, au povestit despre tragedie, spunând că ''nu mai sunt o familie'' fără ''cea mai strălucitoare stea a lor''.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 11:55

Omagiu adus fetei de 14 ani care a fost lovită mortal de un şofer drogat din UK
Omagiu adus fetei de 14 ani care a fost lovită mortal de un şofer drogat din UK - Facebook; Profimedia Images

Olivia Kolek a fost lovită de un Mercedes gri în fața unei gări, în timp ce pleca să se vadă de Anul Nou cu prietenii, la scurt timp după ce îşi luase rămas bun de la mama sa. Paramedicii au încercat să o salveze, dar a fost declarată moartă la fața locului, în fața stației Rowley Regis din Sandwell, West Midlands.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost oprit și arestat sub suspiciunea că ar fi provocat moartea prin conducerea sub influența drogurilor. De atunci, el a fost eliberat, în timp ce o anchetă este în curs de desfăşurare, notează Daily Mail

Olivia a murit la doar câteva zile după ce s-a bucurat de un ''Crăciun perfect'' alături de familia ei de origine poloneză, după ce a împodobit bradul și a copt biscuiți festivi. Într-o declarație, părinții ei, din Tipton, West Midlands, au spus: ''Iubirea noastră, inima noastră, viața noastră. Te vom iubi pentru totdeauna și mai mult timp. Aveam o mulțime de planuri pentru atâtea lucruri de făcut. Ai fost cea mai strălucitoare stea din viața noastră''.

Paramedicii au încercat să o salveze până în ultima secundă

Paramedicii au sosit imediat, alertaţi de persoana cu care fata vorbea la telefon când s-a auzit impactul fatal. Unul dintre cei care s-a luptat să o salveze a trimis mai târziu un mesaj familiei ei pentru a spune: ''Am făcut tot ce am putut în acel moment pentru a-ți menține copilul în viață''.

Mama Izabela Maziakowska, în vârstă de 41 de ani, a spus că fiica ei a vizitat-o ​​la serviciu cu puțin timp înainte de a muri. ''A venit la oficiul poștal unde lucram să-mi ureze un An Nou fericit și i-am dat niște bani și i-am spus să se distreze'', a spus ea pentru The Sun. Familia a organizat o ceremonie de comemorare închinată Oliviei, iar apropiaţii familiei au încercat să le aducă alinare celor doi soţi îndureraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » ''Iubirea noastră, inima noastră.'' Omagiu adus fetei de 14 ani care a fost lovită mortal de un şofer drogat din UK, de Revelion