Antena Meniu Search
x

Galerie foto Kailia Posey, copilul-vedetă din show-ul "Toddlers and Tiaras", s-a sinucis la 16 ani: "Fata noastră dulce a plecat prea devreme"

Kailia Posey, în vârstă de 16 ani, copila vedetă care a apărut în reality show-ul Toddlers and Tiaras, și-a luat viața, a declarat familia ei, marți.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2022, 17:21

„Nu am cuvinte sau gânduri. O fetiță frumoasă a dispărut”, a postat pe Facebook mama lui Posey, Marcy Posey Gatterman, confirmând moartea fiicei sale. Mai târziu, a declarat pentru TMZ într-o declarație că fiica ei „a luat decizia neplăcută de a-şi pune capăt vieții pământești”.

Familia lui Posey a înființat Kailia Posey Teen Crisis Intervention Fund cu scopul de a oferi „resurse necesare studenților aflați într-o criză”. Cadavrul ei a fost găsit luni în interiorul unei mașini, într-un parc din statul Washington, relatează Daily Mail.

Birch Bay State Park, unde trupul lui Posey a fost descoperit pentru prima dată de autorități, este un parc de stat de 194 de acri situat de-a lungul strâmtorii Georgia, la aproximativ nouă mile de granița cu Canada, și are o plajă stâncoasă, pitorească și un teren mare de camping. Tânăra de-abia îşi sărbătorise cei 16 ani de naştere, pe 19 aprilie, iar în weekendul acela participase la balul de absolvire şi intrare la liceu.

Posey a început să participe la concursuri când avea trei ani

Pe acelaşi subiect

În copilărie, Posey a participatt în realityshow-ul Toddlers and Tiaras, un serial TLC care urmărește familiile de copii concurând la concursuri de frumusețe. Reality show-ul a rulat timp de șapte sezoane, din 2009 până în 2013.

Tânăra a devenit o figură extrem de cunoscută în mediul online, după ce a fost surprinsă rânjind cu gura până la urechi în timpul unui episod din Toddlers and Tiaras. Imaginea cu ea a devenit un meme folosit la nivel mondial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Posey a continuat să participe la concursuri de-a lungul copilăriei și adolescenței, cel mai recent concurând pentru titlul de Miss Washington Teen USA în februarie. Deși nu a fost încoronată câștigătoarea competiției din februarie, aceasta a câștigat anul trecut titlul de Miss Lynden Teen USA.

A pus în scenă un moment de contorsionare cu Cirque du Soleil și a fost aparent pasionată de forma de artă, după ce a lansat un cont specific de Instagram dedicat acestui sport. Posey a jucat şi rolul lui Agnes în filmul Eli, lansat pe Netflix în 2018. Era studentă boboc la Lynden High School din Washington. Potrivit biografiei sale Miss Washington Teen, a fost numită pe Lista Decanului în anul școlar 2020-21.

Mama ei a anunțat săptămâna trecută că Posey a obţinut şi un loc în echipa de majorete de fotbal a liceului pentru sezonul următor. După liceu, adolescenta plănuia să studieze aviația la facultate și să devină pilot comercial.

Cadavrul ei a fost găsit luni, în interiorul unei mașini

Potrivit primelor surse, Posey ar fi murit într-un accident de maşină în Las Vegas. Cu toate acestea, medicul legist din comitatul Clark a declarat pentru Daily Mail că nu aşa au stat lucrurile. El a refuzat însă să dea detalii în privinţa decesului.

Deși detaliile despre moartea ei sunt neclare, rețelele de socializare confirmă că Posey a avut două evenimente importante în zilele care i-au precedat moartea. Şi-a sărbătorit vârsta de 16 ani pe 19 aprilie. Într-o postare pe Instagram a distribuit fotografii de la petrecerea care se pare că a avut loc în statul Washington. Familia ei și cei mai buni prieteni au fost prezenți. Mama ei a postat sâmbăta aceea şi fotografii din seara balului de absolvire al lui Posey.

Pe 23 aprilie, adolescenta avea să posteze ultimele fotografii şi filmări pe Instagram, dezvăluind că se afla într-o croazieră. Luna trecută, Posey a postat o fotografie cu ea făcând un backflip de pe o stâncă în Ocho Rios, Jamaica. „Pace, dragoste, respect- Jamaica”, a subtitrat adolescenta poza cu cascadoria periculoasă. Nimeni şi nimic nu ar fi suspectat că inima şi sufletul ei erau într-o bătălie serioasă cu tot ce o înconjoară.

Mii de mesaje de adio au inundat paginile de socializare

Cei dragi și fanii lui Posey au folosit rețelele de socializare pentru a-și împărtăși durerea și pentru a transmite condoleanțe familiei în urma decesului brusc şi tragic.

„Nici nu pot să cred că s-a întâmplat asta. Mă rog pentru voi să treceți peste asta. A fost întotdeauna atât de bună cu noi toți. Odihnește-te în pace”, a scris magicianul Kadan Rockett, în cea mai recentă postare pe Instagram.

„Îți mulțumesc că ai fost mereu alături”, a comentat Mariah Derby-Wine, o fostă colegă, concurentă la concursurile de frumuseţe. „Odihnească-se în pace”.

„Trimit rugăciuni familiei”, a spus Kennedi Johnston, care a cântat la World of Dance de la NBC.

„Nu există într-adevăr cuvinte în acest moment care să poată face acest lucru mai ușor. Copilul nostru dulce a plecat prea devreme. 16 ani nu au fost de ajuns”, a scris make-up artistul Natasha Shunta Winn într-o postare tribut pe Facebook.

„Să o cunoști pe Kailia Deliz Posey însemna să o iubești. Atat de frumoasă şi dulce. Cercul nostru de concurs a fost rupt. Ne va fi foarte dor de tine. Nu am cuvintele acum... Îmi voi aminti mereu de discuțiile noastre despre Hristos și despre felul în care ai iubit atât de profund. Amintirea mea preferată despre tine a fost chiar înainte să urcăm pe scenă pentru numărul de producție la Dixieland anul trecut. Te-am căutat și mi-ai spus: «Așteaptă! Îmi citesc devoțiunea. Dumnezeu este pe primul loc»'', a împărtășit într-o postare online Brooke Wilson, o altă colegă de la concursurile de frumuseţe.

„Recent i-am spus mamei tale că ești unul dintre cei mai frumoși copii, atât în interior, cât şi în exterior. Am vrut să spun atunci și o spun acum. În ultimul tău mesaj pentru mine mi-ai spus că mă iubești. O voi păstra pentru totdeauna. Ne va fi foarte dor de tine. Inima mea este spulberată și încă încerc să procesez această știre, dar ne vom aminti mereu de tine și ne va fi dor de tine. M-ai inspirat în atât de multe feluri”, a repetat Lisa White. „Odihnește-te în pace, Kailia Posey”.

„Inimile noastre sunt complet frânte”, a scris Kelly Costner Patterson. „Kailia Deliz Posey a fost o lumină atât de strălucitoare în viața tuturor! Ne bucurăm că am avut ocazia să o cunoaștem și să o iubim. Ne va fi dor pentru totdeauna. Vă trimit rugăciuni și dragoste Marcy Posey Gatterman și Cambrie!'

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Kailia Posey, copilul-vedetă din show-ul "Toddlers and Tiaras", s-a sinucis la 16 ani: "Fata noastră dulce a plecat prea devreme"