Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a spus că nu are bani să-și plătească datoriile". O femeie de serviciu a fost găsită carbonizată în subsolul unui bloc din Pitești

Descoperire macabră la subsolul unui bloc din Piteşti. O femeie carbonizată a fost găsită în această dimineaţă de locatarii scoşi din case de fum.  Oamenii au chemat imediat poliţia, iar cercetarea făcută la faţa locului a scos la iveală faptul că victima era chiar femeia de serviciu a blocului. Anchetatorii trebuie să afle dacă a fost vorba despre un accident sau dacă femeia s-a sinucis. 

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 13:39

Vezi și

Apelul la 112 a fost dat de un vecin, puţin după ora 5 dimineaţa. 

"Fumul m-a scos din casă. Am fost în parcare ca să văd dacă nu cumva arde într-un apartament, mă gândeam, şi am văzut-o pe doamna căzută acolo", spune bărbatul. 

La primul etaj se afla şi o clinică medicală. 

"Femeia a fost găsită cu urme de arsuri pe toată suprafaţa corpului, acest lucru îngreunând identificarea", a declarat Florin Popa, de la Poliția Argeș.

Pe acelaşi subiect

O brichetă şi o sticlă de alcool goală, lângă cadavru

Lângă trupul femeii, poliţiştii au găsit mai multe cartoane, o brichetă şi o sticlă de alcool, goală. Dar şi o geantă în care se aflau actele de identitate ale victimei. Aşa s-a aflat că era vorba chiar despre femeia de serviciu a blocului. 

Cornel Buldulea, președintele asociației de locatari, spune că femeia lucra acolo de mai bine de 20 de ani și nu crede că s-ar fi sinucis.

Femeia a fost filmată de camerele de supraveghere, înainte de producerea tragediei

O locatară le-a povestit însă anchetatorilor că victima nu era într-o dispoziţie sufletească prea bună. Ea lucra ca femeie de serviciu şi la Universitatea din Piteşti, dar se pare că era speriată de datorii. 

"Mi-a spus că nu are bani să-și plătească datoriile, că nu se mai descurcă", a spus femeia

Poliţiştii iau în calcul fie o sinucidere, fie un accident. În scară erau şi camere de supraveghere, iar primele informaţii ar arata că victima a intrat în scară singură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Mi-a spus că nu are bani să-și plătească datoriile". O femeie de serviciu a fost găsită carbonizată în subsolul unui bloc din Pitești