Antena Meniu Search
x

Foto Lacrimi amare pentru Robert, înecat la 13 ani într-un râu din Anglia. Casa părinţilor, spartă de huligani cu lovituri de cărămidă, după înmormântare

Abia întorşi de la înmormântarea fiului lor, care a murit tragic, la doar 13 ani, înecat în râu, un nou incident le-a tulburat liniştea celor doi părinţi îndoliaţi. Robert plecase la scăldat cu mai mulţi prieteni, când apa i-a răpit ultima suflare de viaţă. Dar nici vestea tristă, nici respectul pentru suferinţa familiei rămase în urmă nu i-a împiedicat pe huligani să le facă ferestrele zob, cu lovituri de cărămidă.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 16:07

Robert a murit la doar 13 ani, înecat în Râul Tyne din Anglia. Plecase la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni, dar nu a mai apucat să le povestească părinţilor cum i-a fost ziua. Apa l-a înghiţit pentru eternitate, lăsând în urmă o familie sfâşiată de durere. Stella şi Carl Hattersley şi-au condus fiul pe ultimul drum, însă n-au avut parte de răgaz să-şi plângă în linişte copilul pierdut. S-au trezit cu fereastra spartă, doar câteva ore mai târziu.

Robert a murit înecat în râu, la doar 13 ani

Copilul de doar 13 ani a întâmpinat brusc dificultăţi în timp ce se afla în apă, iar curenţii l-au purtat departe de prietenii săi. Aceştia au încercat, neputincioşi, să-l salveze, dar nu au avut sorţi de izbândă. Din nefericire, Robert a fost declarat mort câteva ore mai târziu, când trupul său neînsufleţit a fost găsit de echipele de căutare. Potrivit Mirror, era mezinul unei familii cu cinci copii din Crawcrook, Gateshead.

Luni, rudele şi apropiaţii şi-au luat rămas bun de la el printr-o ceremonie funerară la biserica din localitate, care poartă hramul Duhului Sfânt. Iar doar câteva ore mai târziu, părinţii lui Robert au auzit un zgomot puternic, de sticlă spartă. În alertă după hărmălaia produsă, au descoperit cu stupoare că trei ferestre erau distruse: una din sufragerie, cea din dormitor şi gemul de la intrarea în casă. Toate, sfărâmate cu o cărămidă, pe care au găsit-o pe podea.

Pe acelaşi subiect

Patru huligani le-au spart casa după înmormântare

Iubita unuia dintre copiii familiei se afla într-una din încăperile afectate, atunci când cărămida a izbit fereastra. Karly Maltaz, în vârstă de 18 ani, a fost rănită de cioburi şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru piciorul lovit. Emma, sora cea mare a copilului înecat, spune că nu are idee cine le-ar fi putut dori răul. "În ziua înmormântării, am ales să-i celebrăm viaţa, aşa cum i-ar fi plăcut. Mama şi tata erau copleşiţi de emoţii ... Erau bucuroşi de toate reuşitele lui Robbie. Apoi, am plecat acasă", mărturiseşte tânăra. "După miezul nopţii, casa ne-a fost spartă de patru oameni. O persoană era la volanul unei maşini, iar alte trei ţinteau uşa şi ferestrele. Au distrus şi un autoturism parcat lângă locuinţa noastră. Karly a fost rănită - nu de cărămidă, ci de sticla fărâmată", povesteşte ea.

Familia lui Robert a raportat incidentul la poliţie în jurul orei 03:00, iar autorităţile au deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Lacrimi amare pentru Robert, înecat la 13 ani într-un râu din Anglia. Casa părinţilor, spartă de huligani cu lovituri de cărămidă, după înmormântare