Antena Meniu Search
x

Video Unul dintre tinerii înghiţiţi de valuri în Costineşti, găsit mort între stabilopozi. Este a şasea victimă a mării într-o săptămână

Unul dintre tinerii daţi dispăruţi în Costineşti a fost găsit, în urmă cu puţin timp. Trupul neînsufleţit a fost observat în capătul digului de la Costinești, în zona Obelisc, între stabilopozi.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 14:26

Vezi și

Doi tineri din Vaslui, în vârstă de 18 şi 20 de ani, erau căutaţi încă de marţi seara, după ce au intrat în valuri şi nu au mai ieşit. Pentru găsirea lor a fost ridicat inclusiv un elicopter SMURD. Tânărul găsit, în urmă cu puţin timp, este a şasea persoană care moare în apa agitată a mării, de la începutul acestei săptămâni.

Majoritatea au fost turişti care au ignorat avertismentele salvamarilor, dar printre victime este şi un salvator. Steagul roşu este arborat de patru zile în toate staţiunile şi, chiar dacă în perioada următoare valurile se vor mai linişti, pericolul nu dispare, spun salvamarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Unul dintre tinerii înghiţiţi de valuri în Costineşti, găsit mort între stabilopozi. Este a şasea victimă a mării într-o săptămână