Antena Meniu Search
x

"L-am găsit plângând pe scări. Mi-a spus că este gelos și credea că prietena lui îl înșală". Un tânăr de 24 de ani şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori, în Italia

La doar 24 de ani şi-a transformat iubirea în ură, după ce şi-a înjunghiat iubita din gelozie. Incidentul sângeros a avut loc joi 12 octombrie, în Como, Italia.

de Monica Palade

la 16.10.2023, 12:46

"L-am găsit plângând pe scări. Mi-a spus că este gelos și credea că prietena lui îl înșală". Un tânăr de 24 de ani şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori, în Italia

Michael Patellaro şi iubita lui, Erika Dessi, 21 de ani, s-au mutat împreună de câteva săptămâni în apartamentul în care a avut loc tentativa de crimă. Un vecin a povestit ce s-a întâmplat imediat după faptă: „L-am găsit plângând pe scări. Mi-a spus că este gelos și credea că prietena lui îl înșală. După atac am auzit sirenele poliției și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a spus doar: Erika s-a simțit rău”.

Şi-a înjunghiat iubita din gelozie

Mama Erikăi a spus că povestea lor de dragoste a fost una presărată de violenţe şi abuzuri fără număr. Fata mai ajunsese în spital şi în trecut din cauza bătăilor. Diagnosticul pus atunci: coaste rupte, vânătăi și microfracturi.

Din primele informaţii, în seara cu pricina, cei doi au început să se certe în dormitor. Michael Patellaro, ca întotdeauna, își acuză prietena că l-a trădat și că este interesată de alți bărbați. În acest moment culminant, bărbatul se duce în bucătărie, apucă din sertar un cuţit și o atacă pe tânăra întinsă pe pat. 15 lovituri, inclusiv una în gât, și o lasă să moară pe saltea, în timp ce el încearcă să fugă. Cu hainele încă pline de sânge, Michael Patellara se îndreaptă cu 300 de euro spre gara Como.

Apoi se răzgândeşte şi se întoarce la apartamentul din via Nino Bixio și sună la poliție spunând: „Am făcut o greșeală”. Tânăra se află în continuare în spital, în stare foarte gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "L-am găsit plângând pe scări. Mi-a spus că este gelos și credea că prietena lui îl înșală". Un tânăr de 24 de ani şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori, în Italia